Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=рыба<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-16 
1.
641.5
Д 66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

2.
641.5
Б 71


   
    Блюда из рыбы [Текст] / сост. Е. А. Трухан, Т. В. Якубовская. - Минск : Белаpуская энцыклапедыя, 1995. - 256 с. - Библиогр.: с. 250-252. - ISBN 985-11-0027-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
что нужно знать о рыбе -- первичная обработка рыбы -- пряности -- приправы к рыбным блюдам -- гарниры -- соусы -- масляные смесм -- бутерброды -- салаты и винегреты -- холодные закуски -- горячие закуски -- рыбные супы -- рыба отварная -- припущенная рыба -- жареная рыба -- тушеная рыба
Дод.точки доступу:
Трухан, Е. А. \сост.\
Якубовская, Т. В. \сост.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
664.95(075)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіїївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, 2011. - 96 с. - ISBN 978-966-351-346-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
масовий склад риб -- массовый состав рыб -- використання риби -- использование рыбы -- сировина для виробництва рибних товарів -- сырье для производства рыбных товаров -- охолоджена риба -- охлажденная рыба -- риба жива -- рыба живая -- рибне філе -- рыбное филе -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- напівфабрікати із риби -- полуфабрикаты из рыбы -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення і сушіння риби -- вяление и сушка рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные пресервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбных водная сырье -- переробка молюсків -- переработка моллюсков
Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - Харків : Світ Книг, 2016. - 712 с. - Бібліогр.: с. 712. - ISBN 978-966-2678-40-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість -- качество -- пакування -- упаковка -- маркування -- маркировка -- зберігання -- хранение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- зерноборошняні товари -- зерномучные товары -- фруктово-овочеві -- фруктово-овощные -- товари -- товары -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- смакові товари -- вкусовые товары -- жирові продукти -- жировые продукты -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- м’ясо -- мясо -- м’ясні товари -- мясные товары -- яйця -- яйца -- риба -- рыба -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   658.62(075.8)
   М 25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [Текст] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін. - 2-ге вид, стер. - Львів : Магнолія 2006, 2020. - 296 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 293-294 (23 назви). - ISBN 978-617-574-035-4
    Зміст:
Молоко і молочні товари
Яйця і яєчні товари
М'ясо та м'ясні товари
Жирові продукти
Риба і рибні товари
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- кисломолочные продукты -- сливочное масло -- мороженое -- яичные продукты -- мясо -- субпродукты -- колбасные изделия -- мясные копчености -- мясные консервы -- маргарин -- майонез -- рыба -- копченые рыбные товары -- икра -- рыбные консервы
Дод.точки доступу:
Камінський, Анатолій Яковлевич
Дубровін, Феофан Євлампійович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   636.09(035)
   С 74


   
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе пищевых продуктов животноводства [Текст] / П. В. Житненко [и др.]. - М. : Колос, 1980. - 319 с. - Библиогр.: с. 313-314
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ветеринария -- ветеринарія -- ветеринарно-санитарный надзор -- ветеринарно-санітарний нагляд -- торговля сельскохозяйственными продуктами -- торгівля сільськогосподарськими продуктами -- скотоубойные пункты -- скотозабійні пункти -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- определение мяса животных -- визначення м'яса тварин -- исследования мяса -- дослідження м'яса -- свежесть мяса -- свіжість м'яса -- молоко и молочные продукты -- молоко і молочні продукти -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яйца -- яйця -- мед -- рыба и рыбные продукты -- риба і рибні продукти -- транспортировка продуктов животноводства -- транспортування продуктів тваринництва -- дезинфекция продуктов животноводства -- дезинфекція продуктів тваринництва -- дезинсекция продуктов животноводства -- дезенсекція продуктів тваринництва -- дератизация продуктов животноводства -- дератизація продуктів тваринництва -- исследования растительных продуктов -- дослідження рослинних продуктів -- экспертиза виноградных вин -- експертиза виноградних вин
Дод.точки доступу:
Житненко, Петр Васильевич
Боровков, Михаил Федорович
Макаров, Владислав Алексеевич
Репин, Владимир Михайлович
Устименко, Леонид Иванович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

7.
   664.8.035.2(075.8)
   Г 46


   
    Гігієна виробництва, безпечність та якість соленої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 97 с. : рис.
    Зміст:
Соління, як спосіб консервування риби
Класифікація видів та способів соління риби
Гігієнічні вимоги до засолювальних інгредієнтів
Характеристика способів соління риби
Гігієнічні вимоги до режимів соління
Фактори, що впливають на швидкість соління риби
Гігієнічні вимоги до соління оселедцевих
Гігієнічні вимоги до соління лососевої риби
Гігієнічні вимоги до соління дрібної риби (салаки, кільки, хамси, тюльки)
Гігієнічні вимоги до соління тріски
Гігієнічні вимоги до соління частикової риби
Гігієнічні вимоги до соління скумбрії і ставриди
Гігієнічні вимоги до пряного соління риби
Гігієнічні вимоги до маринування риби
Дозрівання соленої риби
Санітарне оцінювання соленої риби за її дефектів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування і зберігання солених рибних продуктів
Безпечність та якість риби соленої
Гігієна виробництва, безпечність та якість сардин солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість лососів далекосхідних солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців пряного засолювання та маринованих (бочкових)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соління риби -- соление рыбы -- маринування риби -- маринование рыбы -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- санітарне оцінювання -- санитарное оценивание -- пакування -- упаковка -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- риба солена -- рыба соленая -- сардини -- сардины -- лосось далекосхідний -- лосось дальневосточный -- оселедець -- сельдь -- салака -- кілька -- килька -- хамса -- тюлька -- тріска -- треска -- скумбрія -- скумбрия -- ставрида -- гигиена производства
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Б.п. №811


Знайти схожі

8.
   664.8.037(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна виробництва, безпечність і якість охолодженої, підмороженої та замороженої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 110 с. : рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
риба -- рыба -- охлажденная -- замороженная -- подмороженная -- морська риба -- морская рыба -- океанічна риба -- океаническая рыба -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- мікрофлора риби -- микрофлора рыбы -- штучний лід -- искусственный лед -- холодоагенти -- хладагенты -- холодильна обробка -- холодильная обработка
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Б.п. №811


Знайти схожі

9.


   
    Загальні технології харчової промисловості [Електронний ресурс] : навч. посіб. : у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; під заг. ред. В. І. Ладика ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 317 с. - Бібліогр.: с. 258-263 (102 назви)
    Зміст:
Технологія виробництва м'яса та м'ясопродуктів
Технологія виробництва м'яса птиці та виробів із нього
Технологія виробництва молока та молочних продуктів
Технологія виробництва риби і рибопродуктів

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- м'ясо птиці -- мясо птицы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- риба -- рыба -- рибопродукти -- рыбопродукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, О. Ю.
Котляр, Олег Володимирович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, С. П.
Ладика, Володимир Іванович \під заг. ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

10.
   519.8(075.8)
   Х 76


    Хомич, В. Т.
    Гістологія і ембріологія водних тварин [Текст] : навч. посібник / В. Т. Хомич, Н. В. Дишлюк, В. С. Бирка ; за ред. В. Т. Хомича. - 2-ге вид., виправ. і доп. - Житомир : Полісся, 2015. - 264 с. : рис. - Бібліогр.: с. 260. - ISBN 978-966-655-791-2
Предм. покаж.: с. 256-259
УДК

Кл.слова (ненормовані):
водні ссавці -- водные млекопитающие -- риба -- рыба -- будова органів водних тварин -- строение органов водных животных -- цитологія -- цитология
Анотація: У посібнику викладено дані про мікроскопічну і субмікроскопічну будову органів, їх систем і апаратів у водних ссавців та риб. Посібник рекомендовано студентам рибогосподарського факультету, науковцям їхтіологам.
Дод.точки доступу:
Дишлюк, Н. В.
Бирка, В. С.
Хомич, В. Т. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б. п. №311
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)55


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ