Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=рослинні жири<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
658.87
C 74
Справочник по приемке,
хранению и реализации продовольственных товаров растительного происхождения [Текст] : справ. изд. / под ред. В. Е. Мицыка. - Киев : Тэхника, 1991. - 215 с. -
ISBN
5-335-00515-7
УДК
658.87
Кл.слова (ненормовані):
приемка товаров
--
приймання товарів
--
хранение
--
зберігання
--
зерномучные товары
--
з борошна товари
--
крахмал
--
крохмаль
--
сахар
--
цукор
--
мед
--
кондитерские товары
--
кондитерські товари
--
вкусовые товары
--
смакові товари
--
плодоовощные консервы
--
плодоовочеві консерви
--
растительные жиры
--
рослинні
жири
Дод.точки доступу:
Мицыка, В. Е. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664(075.8)
М 54
Методи контролю якості
харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. -
ISBN
978-966-680-583-9
УДК
664:006.83:658.562](075.8)
Рубрики:
Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
органолептичне оцінювання
--
органолептическое оценивание
--
міжгалузеві стандарти
--
межотраслевые стандарты
--
якість
--
качество
--
продукція тваринництва
--
продукция животноводства
--
рослинні
жири
--
растительные жиры
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
безалкогольні напої
--
безалкогольные напитки
--
харчові концентрати
--
пищевые концентраты
--
харчові виробництва
--
пищевые предприятия
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
664(072)
Т 38
Технологія зберігання і
переробки продукції рослинництва [Текст] : метод. вказ. для самост. роботи з дисц. для студ. напряму підготовки 201 Агрономія за освітнім рівнем "бакалавр" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 43 с.
УДК
664(072)
ББК
631.563(072)
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослинництва
--
продукция растениеводства
--
переробка зерна
--
переработка зерна
--
переробка плодовоовочевої продукції
--
переработка плодоовощной продукции
--
крупа
--
борошно
--
мука
--
технічні культури
--
технические культуры
--
цукор
--
сахар
--
олія
--
масло
--
рослинні
жири
--
растительные жиры
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ