Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=розрахунок рецептури<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
641
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- выпечка -- випічка -- кондитерский цех -- кондитерський цех -- инвентарь -- інвентар -- сырье -- сировина -- отделочные полуфабрикаты -- оздоблювальні напівфабрикати -- фарши -- фарши -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто -- слоеное тесто -- слоєне тісто -- пироженные -- тістечка -- торты -- торти -- расчет рецептур -- розрахунок рецептури -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондиторських виробів -- перевозка кондитерских изделий -- перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ