Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=риба<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.
641.5
Д 66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

2.
664(075)
Р 78


    Ростовський, В. С.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2009. - 134 с. - ISBN 978-966-351-234-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- громадське харчування -- ресурсозберігаючі технології -- вторинна сировина -- нетрадиційна сировина -- сировина рослинного походження -- хлібобублочне виробництво -- кондитерське виробництво -- молочне виробництво -- м’ясопродукти -- сільськогосподарська птиця -- риба -- продукти моря -- відходи кулінарного виробництва -- економія -- ресурсозбереження -- безвідходні технології -- маловідходні технологій
Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Полтав. ун-т спожив. кооперації України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
664.95(075)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіїївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, 2011. - 96 с. - ISBN 978-966-351-346-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
масовий склад риб -- массовый состав рыб -- використання риби -- использование рыбы -- сировина для виробництва рибних товарів -- сырье для производства рыбных товаров -- охолоджена риба -- охлажденная рыба -- риба жива -- рыба живая -- рибне філе -- рыбное филе -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- напівфабрікати із риби -- полуфабрикаты из рыбы -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення і сушіння риби -- вяление и сушка рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные пресервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбных водная сырье -- переробка молюсків -- переработка моллюсков
Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

5.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - Харків : Світ Книг, 2016. - 712 с. - Бібліогр.: с. 712. - ISBN 978-966-2678-40-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
якість -- качество -- пакування -- упаковка -- маркування -- маркировка -- зберігання -- хранение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- зерноборошняні товари -- зерномучные товары -- фруктово-овочеві -- фруктово-овощные -- товари -- товары -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- смакові товари -- вкусовые товары -- жирові продукти -- жировые продукты -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- м’ясо -- мясо -- м’ясні товари -- мясные товары -- яйця -- яйца -- риба -- рыба -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   664.8.037
   Б 75


    Бодак, Михайло Петрович.
    Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення [Текст] : підручник / М. П. Бодак, І. В. Сирохман ; Центр. спілка споживч. тов-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2018. - 413 с. : кол. іл., табл. - Бібліогр.: с. 410-412. - ISBN 978-617-602-223-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
штучний холод -- холодильні машини -- компресори -- теплообмінні апарати -- контрольно-вимірювальні прилади -- холодоагенти -- теплообмін -- масообмін -- холодильна технологія -- харчові продукти -- технологія охолодження -- технологія заморожування -- холодильне зберігання -- технологія відтеплення -- технологія розморожування -- використання холоду -- технологія зберігання -- фрукти -- овочі -- охолодження -- підморожування -- заморожування -- м'ясо -- риба -- виробництво морозива -- ресторанне господарство
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Центр. спілка споживч. тов-в України
Львів. торг.-екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2019. - 713 с. - Бібліогр.: с. 712 (9 назв). - ISBN 978-966-2678-40-6
    Зміст:
Зерноборошняні товари
Фруктово-овочеві товари
Крохмаль, цукор, мед і кондитерські вироби
Смакові товари
Жирові продукти
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясні товари
Яйця пташині та продукти їх переробки
Риба і рибні товари
Харчові концентрати
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- споживні властивості -- потребительские свойства -- асортимент -- ассортимент
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   658.62(075.8)
   М 25


    Мардар, Марина Ромиківна.
    Товарознавство. Товари тваринного походження [Текст] : навч. посіб. / М. Р. Мардар, А. Я. Камінський, Ф. Є. Дубровін. - 2-ге вид, стер. - Львів : Магнолія 2006, 2020. - 296 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 293-294 (23 назви). - ISBN 978-617-574-035-4
    Зміст:
Молоко і молочні товари
Яйця і яєчні товари
М'ясо та м'ясні товари
Жирові продукти
Риба і рибні товари
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- кисломолочные продукты -- сливочное масло -- мороженое -- яичные продукты -- мясо -- субпродукты -- колбасные изделия -- мясные копчености -- мясные консервы -- маргарин -- майонез -- рыба -- копченые рыбные товары -- икра -- рыбные консервы
Дод.точки доступу:
Камінський, Анатолій Яковлевич
Дубровін, Феофан Євлампійович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   636.09(035)
   С 74


   
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе пищевых продуктов животноводства [Текст] / П. В. Житненко [и др.]. - М. : Колос, 1980. - 319 с. - Библиогр.: с. 313-314
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ветеринария -- ветеринарія -- ветеринарно-санитарный надзор -- ветеринарно-санітарний нагляд -- торговля сельскохозяйственными продуктами -- торгівля сільськогосподарськими продуктами -- скотоубойные пункты -- скотозабійні пункти -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- определение мяса животных -- визначення м'яса тварин -- исследования мяса -- дослідження м'яса -- свежесть мяса -- свіжість м'яса -- молоко и молочные продукты -- молоко і молочні продукти -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яйца -- яйця -- мед -- рыба и рыбные продукты -- риба і рибні продукти -- транспортировка продуктов животноводства -- транспортування продуктів тваринництва -- дезинфекция продуктов животноводства -- дезинфекція продуктів тваринництва -- дезинсекция продуктов животноводства -- дезенсекція продуктів тваринництва -- дератизация продуктов животноводства -- дератизація продуктів тваринництва -- исследования растительных продуктов -- дослідження рослинних продуктів -- экспертиза виноградных вин -- експертиза виноградних вин
Дод.точки доступу:
Житненко, Петр Васильевич
Боровков, Михаил Федорович
Макаров, Владислав Алексеевич
Репин, Владимир Михайлович
Устименко, Леонид Иванович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

10.
   664.8.035.2(075.8)
   Г 46


   
    Гігієна виробництва, безпечність та якість соленої риби [Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 97 с. : рис.
    Зміст:
Соління, як спосіб консервування риби
Класифікація видів та способів соління риби
Гігієнічні вимоги до засолювальних інгредієнтів
Характеристика способів соління риби
Гігієнічні вимоги до режимів соління
Фактори, що впливають на швидкість соління риби
Гігієнічні вимоги до соління оселедцевих
Гігієнічні вимоги до соління лососевої риби
Гігієнічні вимоги до соління дрібної риби (салаки, кільки, хамси, тюльки)
Гігієнічні вимоги до соління тріски
Гігієнічні вимоги до соління частикової риби
Гігієнічні вимоги до соління скумбрії і ставриди
Гігієнічні вимоги до пряного соління риби
Гігієнічні вимоги до маринування риби
Дозрівання соленої риби
Санітарне оцінювання соленої риби за її дефектів
Загальні гігієнічні вимоги до пакування і зберігання солених рибних продуктів
Безпечність та якість риби соленої
Гігієна виробництва, безпечність та якість сардин солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість лососів далекосхідних солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців солених
Гігієна виробництва, безпечність та якість оселедців пряного засолювання та маринованих (бочкових)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
соління риби -- соление рыбы -- маринування риби -- маринование рыбы -- гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- санітарне оцінювання -- санитарное оценивание -- пакування -- упаковка -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- риба солена -- рыба соленая -- сардини -- сардины -- лосось далекосхідний -- лосось дальневосточный -- оселедець -- сельдь -- салака -- кілька -- килька -- хамса -- тюлька -- тріска -- треска -- скумбрія -- скумбрия -- ставрида -- гигиена производства
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Дегтярьов, Микола Олександрович
Родіонова, Катерина Олександрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Б.п. №811


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ