Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ресторанный бизнес<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
   640.43(075.8)
   Е 45


   
    Економіка ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Н. О. Власова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2018. - 389 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 385-388 (56 назв). - ISBN 978-966-2678-14-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторан -- технічний потенціал -- технический потенциал -- кадровий потенціал -- кадровый потенциал -- витрати підприємств -- затрати предприятий -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес
Дод.точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна
Краснокутська, Наталія Станіславівна
Круглова, Олена Анатоліївна
Мілаш, Інна Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


   
    Національна економічна діяльність і міжнародні економічні відносини: сучасний стан та тенденції розвитку [Електронний ресурс] : кол. монографія / Центр фінасн.-екон. дослід. - Полтава : [б. в.], 2020. - 251 с. - Бібліогр.: с. 249-250

Кл.слова (ненормовані):
франчайзинг -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- бізнес-система -- бизнес-система -- бізнес-формaт фрaнчaйзингу -- бизнес-формaт фрaнчaйзинга
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Центр фінасн.-екон. дослід.


Знайти схожі

3.


   
    Основи технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- харчові технології -- пищевые технологии -- технологія галузі -- технология отрасли -- харчова продукція -- пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна \уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Електронний ресурс] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 475 с. - ISBN 978-966-405-199-3
    Зміст:
Сучасні проблеми і перспективи розвитку аналізу в контексті управління підприємств
Національна модель економічного зростання: стан, досвід, шляхи розвитку
Соціально-економічні аспекти та проблеми міжнародних інтеграційнихта глобалізаційних процесів
Економічні проблеми та перспективи розвитку підприємств харчування та торгівлі
Шляхи удосконалення обліку і аудиту в системі управління
Актуальні проблеми та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України
Маркетингові проблеми та інновації
Світові та національні проблеми менеджменту сфери послуг
Іноземна мова в оволодінні фахом
Історія та культура
Філософія
Українська мова
Фізичне виховання та спорт

Кл.слова (ненормовані):
Економіка -- Экономика -- Зовнішньоекономічна діяльность -- Внешнеэкономическая деятельность -- Фінанси -- Финансы -- Менеджмент -- Готельно-ресторанний бізнес -- Гостинично-ресторанный бизнес -- Облік -- Учет -- Контроль -- Аналіз господарської діяльності -- Анализ хозяйственной деятельности -- Ресторанний бізнес -- Ресторанный бизнес -- Торгівля -- Торговля
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \редкол.\
Головко, Микола Павлович \редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни студентам другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харьков : [б. в.], 2022. - 28 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна \уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.


    Андрєєва, Світлана Сергіївна.
    Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец.181 Харчові технології / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харьков : [б. в.], 2022. - 37 с. - Бібліогр.: с. 36

Кл.слова (ненормовані):
ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ