Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=ресторанный бизнес<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
6
Показані документи
с 1 за 6
>
1.
640.43(075.8)
Е 45
Економіка ресторанного господарства
[Текст] : навч. посібник / Н. О. Власова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2018. - 389 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 385-388 (56 назв). -
ISBN
978-966-2678-14-7
УДК
640.43:338.46](075.8)
Кл.слова (ненормовані):
ресторан
--
технічний потенціал
--
технический потенциал
--
кадровий потенціал
--
кадровый потенциал
--
витрати підприємств
--
затрати предприятий
--
ресторанний бізнес
--
ресторанный
бизнес
Дод.точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна
Краснокутська, Наталія Станіславівна
Круглова, Олена Анатоліївна
Мілаш, Інна Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Національна економічна діяльність
і міжнародні економічні відносини: сучасний стан та тенденції розвитку [Електронний ресурс] : кол. монографія / Центр фінасн.-екон. дослід. - Полтава : [б. в.], 2020. - 251 с. - Бібліогр.: с. 249-250
Кл.слова (ненормовані):
франчайзинг
--
ресторанний бізнес
--
ресторанный
бизнес
--
бізнес-система
--
бизнес
-система
--
бізнес-формaт фрaнчaйзингу
--
бизнес
-формaт фрaнчaйзинга
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Центр фінасн.-екон. дослід.
Знайти схожі
>
3.
Основи технології галузі
[Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с.
Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес
--
ресторанный
бизнес
--
харчові технології
--
пищевые технологии
--
технологія галузі
--
технология отрасли
--
харчова продукція
--
пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна \уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
4.
Актуальні проблеми розвитку
харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Електронний ресурс] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 475 с. -
ISBN
978-966-405-199-3
Зміст:
Сучасні проблеми і перспективи розвитку аналізу в контексті управління підприємств
Національна модель економічного зростання: стан, досвід, шляхи розвитку
Соціально-економічні аспекти та проблеми міжнародних інтеграційнихта глобалізаційних процесів
Економічні проблеми та перспективи розвитку підприємств харчування та торгівлі
Шляхи удосконалення обліку і аудиту в системі управління
Актуальні проблеми та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України
Маркетингові проблеми та інновації
Світові та національні проблеми менеджменту сфери послуг
Іноземна мова в оволодінні фахом
Історія та культура
Філософія
Українська мова
Фізичне виховання та спорт
Кл.слова (ненормовані):
Економіка
--
Экономика
--
Зовнішньоекономічна діяльность
--
Внешнеэкономическая деятельность
--
Фінанси
--
Финансы
--
Менеджмент
--
Готельно-ресторанний бізнес
--
Гостинично-
ресторанный
бизнес
--
Облік
--
Учет
--
Контроль
--
Аналіз господарської діяльності
--
Анализ хозяйственной деятельности
--
Ресторанний бізнес
--
Ресторанный
бизнес
--
Торгівля
--
Торговля
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \редкол.\
Головко, Микола Павлович \редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
5.
Сучасні ресторанні концепції
[Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни студентам другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харьков : [б. в.], 2022. - 28 с.
Кл.слова (ненормовані):
ресторанный
бизнес
--
ресторанний бізнес
--
fast food
--
кафе
--
бари
--
бары
--
кав’ярні
--
кофейни
--
їдальні
--
столовые
--
буфети
--
буфеты
--
кулінарні цехи
--
кулинарные цехи
--
спеціалізовані
--
специализированные
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна \уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
6.
Андрєєва, Світлана Сергіївна
.
Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец.181 Харчові технології / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харьков : [б. в.], 2022. - 37 с. - Бібліогр.: с. 36
Кл.слова (ненормовані):
ресторанный
бизнес
--
ресторанний бізнес
--
fast food
--
кафе
--
бари
--
бары
--
кав’ярні
--
кофейни
--
їдальні
--
столовые
--
буфети
--
буфеты
--
кулінарні цехи
--
кулинарные цехи
--
спеціалізовані
--
специализированные
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пивоваров, Євген Павлович
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ