Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ресторанне господарство<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-37 
1.
   642.5(075.8)
   О-75


   
    Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 274-275 (32 назви). - ISBN 978-966-2678-05-5
    Зміст:
Класифікація підприємств ресторанного господарства в туризмі
Основні правила якісного обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства
Послуги по організації обслуговування іноземних туристів
Особливості харчування іноземних туристів
Форми обслуговування іноземних туристів
Обслуговування банкетів
Організація обслуговування гостей на найвищому рівні (VIP)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Радченко, Л. О.
Пивоваров, П. П.
Новікова, О. В.
Льовшина, Л. Д.
Ніколаєнко-Ломакіна, А. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)33


Знайти схожі

2.
   657(075.8)
   О-17


   
    Облік у галузях економіки [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / В. Ф. Максімова [та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. В. Ф. Максімової. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2010. - 496 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 441-456. - ISBN 978-611-01-0114-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
облік товарів -- учет товаров -- оптова торгівля -- оптовая торговля -- облік витрат -- учет расходов -- облік доходів -- учет доходов -- роздрібна торгівля -- розничная торговля -- облік продуктів -- учет продуктов -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- будівельні підприємства -- строительные предприятия -- фінансування будівництва -- финансирование строительства -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- витрати будівельних підприємств -- расходы строительных предприятий -- договори підряду -- договоры подряда -- облік автотранспортних підприємств -- учет автотранспортных предприятий -- облік запасів -- учет запасов -- облік реалізації послуг -- учет реализации услуг
Дод.точки доступу:
Максімова, Валентина Федорівна
Кузіна, Зінаїда Володимирівна
Стиренко, Лілія Миколаївна
Степова, Тамара Григорівна
Максімова, В. Ф. \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   005(075.8)
   М 50


   
    Менеджмент ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Л. М. Яцун [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2017. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-485 (41 назва). - ISBN 978-966-2678-26-0
УДК

Кл.слова (ненормовані):
підприємства -- предприятия -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- функції менеджменту -- функции менеджмента -- методи менеджменту -- методы менеджмента -- технологія управління -- технология управления -- ефективність менеджменту -- эффективность менеджмента -- менеджмент персоналу -- менеджмент персонала -- інформація -- информация -- комунікація -- коммуникация -- системи автоматизації -- системы автоматизации -- управління -- управление
Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович
Новікова, Олена Володимирівна
Льовшина, Людмила Дмитрівна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Ткачова, Світлана Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   640.43(075.8)
   К 26


    Карпенко, Р. В.
    Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб. - Харків : Світ Книг, 2017. - 288 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 260-261 (27 назв). - ISBN 978-966-2678-37-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
господарський облік -- хозяйственный учет -- торгові обчислення -- торговые вычисления -- документація -- документация -- торгові процеси -- торговые процессы -- ціноутворення -- ценообразование -- калькуляція -- калькуляция -- касові операції -- кассовые операции -- інвентаризація -- инвентаризация -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Кузнецов, В. М.
Салогуб, Н. Г.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   642.5(075.8)
   О-75


   
    Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2012. - 288 с. - Бібліогр.: с. 274-275 (32 назви). - ISBN 978-966-2678-05-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний сервіс -- ресторанный сервис -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство
Дод.точки доступу:
Радченко, Л. О.
Пивоваров, П. П.
Новікова, О. В.
Льовшина, Л. Д.
Ніколаєнко-Ломакіна, А. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   664.8.037
   Б 75


    Бодак, Михайло Петрович.
    Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення [Текст] : підручник / М. П. Бодак, І. В. Сирохман ; Центр. спілка споживч. тов-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : ЛТЕУ, 2018. - 413 с. : кол. іл., табл. - Бібліогр.: с. 410-412. - ISBN 978-617-602-223-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
штучний холод -- холодильні машини -- компресори -- теплообмінні апарати -- контрольно-вимірювальні прилади -- холодоагенти -- теплообмін -- масообмін -- холодильна технологія -- харчові продукти -- технологія охолодження -- технологія заморожування -- холодильне зберігання -- технологія відтеплення -- технологія розморожування -- використання холоду -- технологія зберігання -- фрукти -- овочі -- охолодження -- підморожування -- заморожування -- м'ясо -- риба -- виробництво морозива -- ресторанне господарство
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Центр. спілка споживч. тов-в України
Львів. торг.-екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   642.5(075.8)
   О-64


   
    Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / О. В. Новікова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харків. торгів.-екон. коледж Київ. нац. торгів-екон. ун-ту, Харків. кооперат. торг.-екон. коледж. - Харків : Світ Книг, 2014. - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 393-394 (33 назви). - ISBN 978-966-2678-20-8
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- меню -- обслуговування туристів -- обслуживание туристов -- сервісне обслуговування -- сервисное обслуживание -- організація харчування -- организация питания -- харчування туристів -- питание туристов -- туризм -- види туризму -- виды туризма
Дод.точки доступу:
Новікова, Олена Володимирівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Вініченко, Катерина Петрівна
Льовшина, Людмила Дмитрівна
Пивоваров, Павло Петрович
Чубар, Леся Іванівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Харків. торгів.-екон. коледж Київ. нац. торгів-екон. ун-ту
Харків. кооперат. торг.-екон. коледж
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   338.2(075.8)
   Е 45


   
    Економіка підприємництва [Текст] : підручник / Л. В. Фролова [та ін.] ; за ред. Л. В. Фролової. - Одеса : Бондаренко М. О., 2020. - 708 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 669-686 (294 назви). - ISBN 978-617-7829-42-2
    Зміст:
Економічне управління суб'єктамигосподарювання
Економічна звітність суб'єктів господарювання
Ресурсне забезпечення діяльності суб'єктів підприємництва
Матерільні ресурси підприємницьких структур
Оборотні активи підприємницьких структур
Нематеріальні ресурси і активи суб'єктів господарювння
Трудові ресурси підприємницьких структур
Фінансові ресурси підприємницьких структур
Інвестиційні ресурси суб'єктів господарювання
Інформаційне забезпечення економічної діяльності суб'єктів підприємництва
Обсяги діяльності суб'єктів господарювння та їхнє матеріально-технічне забезпечення
Поточні витрати суб'єктів господарювання
Оподаткування бізнесу
Фінансово-економічні результати суб'єктів господарювання
Ефективність діяльності суб'єктів господарювання
Фінансова та товарна безпека суб'єктів підприємництва
Форми та процеси економічного розвитку підприємництва
Галузевий склад економіки підприємництва
Аграрна економіка
Економіка будівництва
Економіка нерухомості
Економіка транспорту
Економіка туризму
Економіка в сфері гостинності
Економіка торгівлі
Економіка ресторанного господарства
Економіка страхових організацій
Еконміка банківської сфери
Економіка аутсорсингового бізнесу
Економіка інформаційно-комунікаційних технологій
Економіка охорони здоров'я
Економіка освіти та освітній бізнес
Економіка креативних послуг
УДК

Кл.слова (ненормовані):
економічне управління -- экономическое управление -- суб'єкти господарювання -- субъекты хозяйствования -- економічна звітність -- экономическая отчётность -- ресурсне забезпечення -- ресурсное обеспечение -- матеріальні ресурси -- материальные ресурсы -- оборотні активи -- оборотные активы -- нематеріальні ресурси -- нематериальные ресурсы -- трудові ресурси -- трудовые ресурсы -- фінансові ресурси -- финансовые ресурсы -- інвестиційні ресурси -- инвестиционные ресурсы -- обсяги діяльності -- объёмы деятельности -- матеріально-технічне забезпечення -- материально-техническое обеспечение -- поточні витрати -- текущие расходы -- оподаткування бізнесу -- налогообложение бизнеса -- фінансова безпека -- финансовая безопасность -- товарна безпека -- товарная безопасность -- форми підприємництва -- формы предпринимательства -- аграрна економіка -- аграрная экономика -- економіка будівництва -- экономика строительства -- економіка нерухомості -- экономика недвижимости -- економіка транспорту -- экономика транспорта -- економіка туризму -- экономика туризма -- економіка у сфері гостинності -- экономика в сфере гостеприимства -- економіка торгівлі -- экономика торговли -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- страхові організації -- страховые организации -- банківська сфера -- банковская сфера -- аутсорсинговий бізнес -- аутсорсинговый бизнес -- економіка охорони здоров'я -- экономика охраны здоровья -- економіка освіти -- экономика образования -- економіка креативних послуг -- экономика креативных услуг
Дод.точки доступу:
Фролова, Лариса Володимирівна
Бавико, Олександр Євгенійович
Бойко, Ірина Михайлівна
Бондарчук, Марія Євгенівна
Бортнік, Анастсія Миколаївна
Левкіна, Руслана Володимирівна
та ін.
Фролова, Лариса Володимирівна \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.
   339.138(02.064)
   М 27


   
    Маркетингова діяльність підприємств: сучасний зміст [Текст] : монографія / за заг. ред. Н. В. Карпенко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2016. - 252 с. - Бібліогр.: с. 238-250 (250 назв). - ISBN 978-617-673-464-2
    Зміст:
Роль маркетингу у розвитку суспільства
Маркетингові дослідження - інноваційні підходи
Маркетинговий менеджмент та проблеми його розвитку
Маркетингова освіта: досвід та проблеми
УДК

Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- аграрні підприємства -- аграрные предприятия -- туристичне підприємство -- туристическое предприятие -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- маркетинг -- лідерство -- лидерство -- інтернет-маркетинг -- интернет-маркетинг -- бенчмаркінговий аналіз -- бенчмаркинговый анализ -- лобіювання -- лоббирование -- підприємства рекламної галузі -- предприятия рекламной отрасли -- торговельно-посередницькі підприємства -- торгово-посреднические предприятия -- товарні потоки -- товарные потоки -- логістика -- логистика -- ризики -- риски -- товарна інноваційна діяльність -- товарная инновационная деятельность -- маркетинг персоналу -- маркетинг персонала
Дод.точки доступу:
Карпенко, Н. В. \за заг. ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
   641.1(072)
   О-64


   
    Органолептичний аналіз і комплексна оцінка якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 1 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 11 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- дегустація -- дегустация
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ