Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ресторанна індустрія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.


   
    Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries [Electronic resource] : Scientific monograph / O. Hrynchenko [та ін.] ; Cuiavian University in Włocławek, State Biotechnological University. - Latvia : [s. n.], 2022. - 392 p.
Переклад назви: Інноваційні технології та обладнання: перспективи розвитку харчової та ресторанної індустрії: колектив. монографія
    Зміст:
The technology of vegetarian cupcake "delis" using oatmeal and kelp
Технологія вегетаріанського капкейку «деліс» із використанням вівсяного борошна та ламінарії
Influence of alternating oscillations of cutter knives on their stress-strain state and fatique endurance
Вплив знакозмінних коливань ножів різців на їх напружено-деформований стан і втомну витривалість
Technology of gluten-free muffins with crumb concentrate
Технологія безглютенових кексів з концентратом сколотин
Innowacyjne technologie szybko mrożonych półfabrykatów z warzyw i grzybów
Інноваційні технології швидкозаморожених напівфабрикатів з овочів та грибів
Creation of an expert modeling system for the formation of ice cream recipes
Створення експертно-моделюючої системи формування рецептур морозива
Technology and properties of low-lactose semi-finished product based on whey
Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирної
Development of technologies of encapsulated semi-finished products based on dairy raw materials and their functioning in the conditions of inter-branch cooperation
Розробка технологій напівфабрикатів капсульованих на основі молочної сировини та їх функціонування в умовах міжгалузевої кооперації
The results of the study of the colorimetric characteristics of semi-finished products based on the targeted use of the nutrients of the chips
Результати дослідження кольорометричних характеристик напівфабрикатів на основі цільового використання нутрієнтів сколотин
Technological features of flour composite mixtures
Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей
Practical aspects of implementing the haccp system in educational institutions of Ukraine
Практичні аспекти впровадження системи haccp у закладах освіти україни

Кл.слова (ненормовані):
food industry -- харчова індустрія -- ресторанна індустрія -- restaurant industry -- food technologies -- харчові технології
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Cuiavian University in Włocławek
State Biotechnological University


Знайти схожі

2.


   
    Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)

Кл.слова (ненормовані):
технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розділ 3. Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2022. - 47 с. - Бібліогр.: с. 36

Кл.слова (ненормовані):
кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- страви -- блюда -- рецептурний склад -- рецептурный состав
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна \уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


   
    Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : пакет тест. завдань до підсумкового та поточного контролю з дисципліни для студ. спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 48 с. - Бібліогр.: с. 46-47

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна \авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Сучасні системи харчування [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи здобувачів ден. та заоч. форм навч. освітнього ступеня магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Н. В. Федак. - Харків : [б. в.], 2022. - 12 с. : табл. - Бібліогр.: с. 10-12

Кл.слова (ненормовані):
системи харчування -- системы питания -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Федак, Наталя Василівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисц. для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2021. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17

Кл.слова (ненормовані):
колоквіум фаховий -- коллоквиум профессиональный -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- навчання у ВНЗ -- обучение в ВУЗ -- оцінка знань -- оценка знаний
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


    Нагорний, Олександр Юрійович.
    Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 25 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.


   
    Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання до семінарських занять для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищ. освіти за спеціальністю 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2021. - 67 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 66

Кл.слова (ненормовані):
ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- фаховий колоквіум -- профессиональный коллоквиум -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Методичні рекомендації та завдання до семінарських занять з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


   
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 30 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 28-29
    Зміст:
Правила безпеки під час роботи в лабораторії
Дослідження ступеня та тривалості регідратації сушених продуктів
Вплив заморожування на клітини та тканини сировини рослинного походження
Характеристика основних методів переробки плодів і овочів в консервовані продукти
Правила зберігання продуктів харчування на підприємствах ресторанного господарства: терміни зберігання та товарне сусідство

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво -- зберігання -- производство -- хранение -- наукові основи -- научные основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ