Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ресторанная индустрия<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.


   
    Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : монографя / Д. О. Тютюкова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 110 с. - Бібліогр.: с. 97-109 (194 назви)

Кл.слова (ненормовані):
технологія -- технология -- сир кисломолочний -- сыр кисломолочный -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- молоко -- біологічна цінність -- биологическая ценность -- зберігання -- хранение -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Рябець, Ольга Юріївна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


   
    Technology of thermostable and frozen fillings with using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Electronic resource] : monograph / F. V. Pertsevoy [et al.] ; ed.: F. V. Pertsevoy, P. Gurskyi ; Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture, Sumy National Agrarian University, Vavilov Saratov State Agricultural University, National University of Food Technologies, Wroclaw University of Economics. - Kharkiv ; Sumy; Saratov; Wroclaw : [s. n.], 2020. - 112 p. - Bibliography : p. 91-110
Переклад назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту.

Кл.слова (ненормовані):
production of thermostable dairy -- виробництво термостабільних молочних продуктів -- производство термостабильных молочных продуктов -- restaurant industry -- ресторанна промисловість -- ресторанная индустрия -- schemes -- схемы -- sesame seeds concentrate -- концентрат насіння кунжуту -- концентрат семян кунжута
Анотація: The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Pertsevoy, F.V.
Gurskiy, Petro
Ladyka, Volodymyr
Shylman, L. Z.
Simakova, I. V.
Yanchyk, M. V.
Lubenko, G. D.
Obozna, Margarita
Garntsarek, B. Сh.
Pertsevoy, F.V. \ed.\
Gurskyi, Petro \ed.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Sumy National Agrarian University
Vavilov Saratov State Agricultural University
National University of Food Technologies
Wroclaw University of Economics


Знайти схожі

3.


   
    Technology of thermostable and frozen fillings using dairy raw materials and sesame seeds concentrate [Electronic resource] : monograph / F. Pertsevoy [et al.] ; State Biotechnological University. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 192 p. - Bibliography : p. 162-190. - ISBN 978-617-8122-11-9
Переклад назви: Технологія термостабільних та заморожених начинок з використанням молочної сировини та концентрату насіння кунжуту

Кл.слова (ненормовані):
production of thermostable dairy -- виробництво термостабільних молочних продуктів -- sesame seeds concentrate -- restaurant industry -- ресторанная индустрия -- концентрат насіння кунжуту
Анотація: The monograph contains concentrated and systematic scientific information on the use of dairy raw materials and sesame seeds concentrate for the production of thermostable dairy containing fillings in the restaurant industry, represented by text form, technological calculations, drawings, schemes, tables and is intended for teachers, postgraduate students, students engaged in scientific work.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Pertsevoy, Fedir
Ladyka, V.
Smetanska, I.
Bienias, D.
Ianchyk, M.
Grynchenko, Nataliya
Omelchenko, Svitlana
Hrynchenko, Olha
State Biotechnological University
National University of Food Technologies
Polish Agency for Enterprise Development
University of Applied Sciences Weihenstephan-Triesdorf
Sumy National Agrarian University


Знайти схожі

4.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії, Технології харчових продуктів тваринного походження, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розділ 3. Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2022. - 47 с. - Бібліогр.: с. 36

Кл.слова (ненормовані):
кулінарна продукція -- кулинарная продукция -- якість -- качество -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- страви -- блюда -- рецептурний склад -- рецептурный состав
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна \уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : пакет тест. завдань до підсумкового та поточного контролю з дисципліни для студ. спец. 181 Харчові технології, ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 48 с. - Бібліогр.: с. 46-47

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- харчова продукція -- пищевая продукция -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна \авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Сучасні системи харчування [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи здобувачів ден. та заоч. форм навч. освітнього ступеня магістр спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Н. В. Федак. - Харків : [б. в.], 2022. - 12 с. : табл. - Бібліогр.: с. 10-12

Кл.слова (ненормовані):
системи харчування -- системы питания -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Федак, Наталя Василівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

7.


   
    Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисц. для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2021. - 18 с. : табл. - Бібліогр.: с. 17

Кл.слова (ненормовані):
колоквіум фаховий -- коллоквиум профессиональный -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- навчання у ВНЗ -- обучение в ВУЗ -- оцінка знань -- оценка знаний
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

8.


    Нагорний, Олександр Юрійович.
    Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 25 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- управлінські рішення -- управленческие решения -- операційна діяльность -- операционная деятельность -- проектна діяльность -- проектная деятельность -- проект
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


   
    Фаховий колоквіум [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання до семінарських занять для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищ. освіти за спеціальністю 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2021. - 67 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 66

Кл.слова (ненормовані):
ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия -- харчова продукція -- пищевая продукция -- фаховий колоквіум -- профессиональный коллоквиум -- харчові технології -- пищевые технологии
Анотація: Методичні рекомендації та завдання до семінарських занять з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів, наукових і практичних працівників.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна \авт.-уклад.\
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

10.


   
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 30 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 28-29
    Зміст:
Правила безпеки під час роботи в лабораторії
Дослідження ступеня та тривалості регідратації сушених продуктів
Вплив заморожування на клітини та тканини сировини рослинного походження
Характеристика основних методів переробки плодів і овочів в консервовані продукти
Правила зберігання продуктів харчування на підприємствах ресторанного господарства: терміни зберігання та товарне сусідство

Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція -- пищевая продукция -- виробництво -- зберігання -- производство -- хранение -- наукові основи -- научные основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- ресторанна індустрія -- ресторанная индустрия
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ