Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=піноутворення<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
621.891
С 77


    Старосельский, Абрам Ассирович.
    Долговечность трущихся деталей машин [Текст] / А. А. Старосельский, Д. Н. Гаркунов. - М. : Машиностpоение, 1967. - 395 с. : ил. - Библиогр.: с. 385-391
    Зміст:
Основы прочности поверхностного слоя деталей машин
Конструктивные факторы повышения долговечности и надёжности работы трущихся деталей
Технологические способы повышения долговечности и надёжности работы трущихся деталей
Вопросы эксплуатации машин в связи с их долговечностью по износу
УДК

Кл.слова (ненормовані):
остаточные напряжения -- залишкові напруги -- фазовые превращения -- фазові перетворення -- чистое трение -- чисте тертя -- сухое трение -- сухе тертя -- граничное трение -- граничне тертя -- пластическая деформация -- пластична деформація -- коррозия -- корозія -- кавитация -- кавітація -- эрозия -- ерозія -- облицовка поверхностей -- облицювання поверхонь -- подшипниковые узлы -- підшипникові вузли -- цементирование -- цементування -- азотирование -- азотування -- цианирование -- ціанування -- термодиффузионное хромирование -- термодифузійне хромування -- химическое никелирование -- хімічне нікелювання -- сульфидирование -- сульфідування -- оксидирование -- оксидування -- фосфатирование -- фосфатування -- металлизация напылением -- металізація напиленням -- Графитирование -- графітування -- обкатка машин -- Пенообразование -- піноутворення
Дод.точки доступу:
Гаркунов, Дмитрий Николаевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.


   
    Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] : монографія / Л. А. Кондрашина [та ін.] ; під ред.: В. І. Ладики, П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф. - Харків : [б. в.], 2023. - 173 с. - Бібліогр.: с. 149-171 (212 назв)

Кл.слова (ненормовані):
піноутворення -- пенообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- желатин -- тістова заготовка -- тестовая заготовка -- фермент трансглютаміназа -- фермент трансглютаминаза -- ксантан -- вологоутримуюча здатність -- влагоудерживающая способность
Анотація: Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Віктор Іванович
Сметанська, Ірина Миколаївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, В. І. \під ред.\
Гурський, Петро Васильович \під ред.\
Перцевой, Федір Всеволодович \під ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Держ. біотехнол. ун-т
Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ