Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=підприємства ресторанного господарства<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.


    Віннікова, Владислава Олександрівна.
    Технологія надання послуг [Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітній ступінь бакалавр / В. О. Віннікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 81 с.

Кл.слова (ненормовані):
світовий ринок послуг -- мировой рынок услуг -- сфера послуг -- організація надання послуг -- организация предоставления услуг -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- технологія надання послуг -- технология предоставления услуг -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Чорна, Марина Віталіївна.
    Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища [Електронний ресурс] : монографія / М. В. Чорна, С. О. Зубков, О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 230 с. - Бібліогр.: с. 138-15
Дод.: с. 155-229

Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- попит -- спрос -- ринки кулінарної продукції -- рынки кулинарной продукции -- чинники формування попиту -- факторы формирования спроса -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Зубков, Сергій Олександрович
Чатченко, Ольга Євгенівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin [Electronic resource] : monograph / M. Pertsevyi [et al.] ; under the editorship of: Р. Gurskiy, F. Pertsevyi ; Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture, Sumy National Agrarian University. - Kharkiv ; Sumy ; Wroclaw ; Brasov : [s. n.], 2016. - 134 p. - Bibliography : p. 114-132
Переклад назви: Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
    Зміст:
Modern trends in developing technology of structured products based on nonfat cheese and perspectives of the use of sunflower seed kernel
Scientific substantiation of technological parameters of obtaining structured system based on nonfat thawed cheese
Development of technology of a cheese structured semi-product based on refrigerated nonfat lactic cheese with thr use of sunflower seed kernel concentrate

Кл.слова (ненормовані):
nonfat cheese -- нежирний сир -- sunflower seed kernel -- ядро насіння соняшнику -- structured products -- структуровані продукти -- restaurant business enterprises -- підприємства ресторанного господарства -- харчові технології -- food technologies
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Pertsevyi, Mykola
Gurskiy, Petro
Ladyka, Volodymyr
Obozna, Margarita
Bidyuk, Dmytro
Shilman, Lev
Garncarek, Barbara
Garncarek, Zbigniew
Birca, Adriana
Borysova, Alina
Arkhipova, Victoria
Pertsevyi, , Fedir
Gurskiy, Petro \under the editorship of.\
Pertsevyi, Fedir \under the editorship of.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Sumy National Agrarian University


Знайти схожі

4.


    Жарко, Інна Василівна.
    Економіка підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / І. В. Жарко, Л. М. Смокова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 84 с. - Бібліогр.: с. 80-81

Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- ресторани -- рестораны -- товарообіг -- товарооборот -- господарсько-фінансова діяльність -- хозяйственно-финансовая деятельность -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- ресурсний потенціал -- ресурсный потенциал
Анотація: Навчально-методичний посібник охоплює всі основні складові навчального процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Смокова, Людмила Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ