Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пшеничне борошно<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.761(072)
Т 38


   
    Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод.і вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. Модуль 2. Переробка зернової сировини та борошна ; Тема 3. Технологія борошна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 10 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
білизна борошна -- сорта борошна -- види борошна -- якість клейковини -- пшеничне борошно
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович \авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна \авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна \авт.-уклад.\
Бородіна , А. В. \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

2.
664(075.8)
Б 94


    Бухкало, Світлана Іванівна.
    Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (тестові завдання) [Текст] : підручник / С. І. Бухкало ; Нац. техн. ун-т „Харків. політехн. ін-т”. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2014. - 412 с. : граф., табл. - Бібліогр.: с. 399-403. - ISBN 978-617-673-295-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фізичні властивості -- физические свойства -- клейковина -- борошно -- мука -- сировина -- сырье -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- газообразующие способности -- майонез -- пресовані дріжджі -- прессованные дрожжи -- виготовлення тіста -- изготовление теста -- мішалка -- мешалка -- структура потоку -- структура потока -- трубчастий апарат -- трубчатый аппарат
Дод.точки доступу:
Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664.38(076.5)
   F 74


   
    Food Chemistry [Text] : laboratory Operation Manual for studetsof educational and qualification level Bachelor and Master according to Special Field 7.05170101, 8.05170101 "Grain Storage and Processing Technology". Pt. 3. Research of Technological Factors Influence on Solubility of Food Proteins. Plant Proteins / Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture ; compiler: O. Shanina, K. Dugina. - Kharkiv : KhNTUA, 2017. - 9 p.
Переклад назви: Харчова хімія: інструкція з експлуатації лабораторії для підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр та магістра відповідно до спеціального поля 7.05170101, 8.05170101 "Технологія зберігання та переробки зерна"
УДК

Кл.слова (ненормовані):
plant proteins -- рослинні білки -- растительные белки -- wheat flour -- пшеничне борошно -- пшеничная мука -- gluten -- клейковина
Дод.точки доступу:
Shanina, Olga \compiler.\
Dugina, Kateryna \compiler.\
Kharkiv Petro Vasylenko National Technical University of Agriculture
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ