Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=процеси і апарати харчових виробництв<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.002(075)/К 93-191607524
   640.4-025.12(075.8)
   К 93


   
    Курсове проектування устаткування підприємств харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДУХТ, 1998. - 155 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
курсові роботи -- курсовые работы -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания -- проектування -- проектирование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- устаткування -- оборудование -- харчове обладнання -- пищевое оборудование -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- механічне устаткування -- механическое оборудование
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Єфімова, Віра Олексіївна
Каширцев, Володимир Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Постнов, Геннадій Михайлович
Простаков, Олександр Олександрович
Рижова, Нінель Вікторівна
Черкашин, Микола Григорович
Черевко, Олександр Іванович \за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович \за ред.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.


    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Електронний ресурс] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених (м. Харків ; 8 квіт. 2020 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; відп. ред. О. І. Черевко. - Харків : [б. в.], 2020 - .
   Ч. 1. - 2020. - 298 с. : рис. - ). - ISBN 978-966-405-500-7

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- нанотехнології -- продукты питания -- біотехнологія оздоровчих продуктів -- биотехнология оздоровительных продуктов -- управління якістю -- управление качеством -- товарознавство -- товароведение -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- харчове виробництво -- пищевое производство
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій продуктів харчування, нанотехнологій та біотехнологій оздоровчих продуктів, удосконалення процесів, апаратів харчових виробництв і холодильної техніки, товарознавства та управління якістю. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі фізики, хімії, математики та механіки. Велику увагу приділено проблемам екології та охорони праці, упровадженню новітніх інформаційних технологій. Збірник розраховано на наукових та практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, аспірантів, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович \відп. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ