Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=проектирование предприятий общественного питания<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.002(075)/К 93-191607524
   640.4-025.12(075.8)
   К 93


   
    Курсове проектування устаткування підприємств харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДУХТ, 1998. - 155 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
курсові роботи -- курсовые работы -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания -- проектування -- проектирование -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- устаткування -- оборудование -- харчове обладнання -- пищевое оборудование -- процеси і апарати харчових виробництв -- процессы и аппараты пищевых производств -- механічне устаткування -- механическое оборудование
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Єфімова, Віра Олексіївна
Каширцев, Володимир Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Постнов, Геннадій Михайлович
Простаков, Олександр Олександрович
Рижова, Нінель Вікторівна
Черкашин, Микола Григорович
Черевко, Олександр Іванович \за ред.\
Дейниченко, Григорій Вікторович \за ред.\
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   640.4-025.12(075.8)
   Г 73


   
    Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. Г. Терешкін [та ін.] ; Харків. держ. ун-т ім. В. Н. Каразіна, Центр. наук. б-ка. - Харків : [б. в.], 2018. - 158 с. - Бібліогр.: с. 63-65
    Зміст:
Загальні положення, мета та завдання бакалаврського дипломного проекту
Організація виконання бакалаврського дипломного проекту
Зміст та обсяг бакалаврського дипломного проекту
Вимоги до оформлення бакалаврського дипломного проекту
УДК

Кл.слова (ненормовані):
науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
та ін.
Харків. держ. ун-т ім. В. Н. Каразіна. Центр. наук. б-ка


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ