Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
265
Показані документи
с 1 за 10
1-10
11-20
21-30
31-40
41-50
51-60
>
1.
664(075)
Д 66
Домарецький, Віталій Афанасійович
.
Технологія харчових
продуктів
[Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість
--
пищевая промышленность
--
харчова технологія
--
пищевая технология
--
біотехнологія
--
биотехнология
--
біохімія
--
биохимия
--
сировина
--
сырье
--
асортимент
--
ассортимент
--
технологічні процеси
--
технологические процессы
--
напої профілактичного призначення
--
напитки профилактического назначения
--
енергоощадження
--
энергосбережение
--
очищення стічних вод
--
очистка сточных вод
Дод.точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
637.1(075)
М 38
Машкін, Микола Іванович
.
Технологія виробництва молока і молочних
продуктів
[Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, 2006. - 351 с. - Бібліогр.: с. 347-349. -
ISBN
966-8081-53-6
УДК
637.1(075)
Кл.слова (ненормовані):
молоко
--
молоко як сировина
--
молоко как сырье
--
виробництво молочних
продуктів
--
производство молочных продуктов
--
біохімічний склад
--
биохимический состав
--
фізико-хімічний склад
--
физико-химический состав
--
технологічні властивості
--
технологические свойства
--
мікрофлора молока
--
микрофлора молока
--
технологічні процеси виробництва
--
технологические процессы производства
--
технологія питного молока
--
технология питьевого молока
--
технологія масла
--
технология масла
--
сир
--
сыр
--
морозиво
--
мороженое
--
сиворотка
--
сироватка
--
догляд за молочним обладнанням
--
уход за молочным оборудованием
Дод.точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
9
9
Знайти схожі
>
3.
637.5(075)
Т 38
Технологія м'яса та
м'ясних
продуктів
[Текст] : підручник / за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освiта, 2006. - 640 с. : іл. - Бібліогр.: с. 634. -
ISBN
966-8081-64-1
УДК
637.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
сировина
--
сырье
--
м’ясна промисловість
--
мясная промышленность
--
п
--
птиця
--
птица
--
кролі
--
кроли
--
переробка м’яса
--
переработка мяса
--
м’ясна сировина
--
мясное сырье
--
виробництво кормової продукції
--
производство кормовой продукции
Дод.точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайовна
Віннікова, Людмила Георгіївна
Береза, Іван Григорович
Гончаров, Георгій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Кишенько, Ірина Іванівна
Буша, Олексій Олексійович
Ткаченко, Катерина Деміївна
Клименко, Михайло Миколайович \за ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
13
13
Знайти схожі
>
4.
65.26
Д 64
Долан, Эдвин Дж.
.
Деньги, банковское дело и денежно-кредитная политика [Текст] = Mony, Banking, and Monetary Policy / Э. Дж. Долан, К. Д. Кэмпбэлл, Р. Дж. Кэмпбэлл ; пер. с англ. В. В. Лукашевич ; под общ. ред.: В. Лукашевич, М. Б. Ярцев. - СПб. : "Санкт-Петеpбуpг. оpкестp", 1994. - 496 с. -
ISBN
5-87685-007-1
ББК
65.26
Кл.слова (ненормовані):
финансовый рынок
--
фінансовий ринок
--
кругооборот доходов и продуктов
--
кругообіг доходів і
продуктів
--
функции
--
функції
--
способы измерения
--
способи виміру
--
история
--
історія
--
ценные бумаги
--
цінні папери
--
система
--
система
--
активы
--
активи
--
ссуды
--
позики
--
депозиты
--
депозити
--
кредиты
--
кредити
--
счета
--
рахунки
Дод.точки доступу:
Кэмпбэлл, Колин Д.
Кэмпбэлл, Розмари Дж.
Лукашевич, В. В. \пер. с англ.\
Лукашевич, В. \под общ. ред.\
Ярцев, М. Б. \под общ. ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
1
1
Знайти схожі
>
5.
65.262я73
И 20
Иванов, Владимир Михайлович
.
Деньги и кредит [Текст] : курс лекций / В. М. Иванов. - Киев : МАУП, 1999. - 230 с. - (МАУП). - Библиогр.: с. 229-230. -
ISBN
966-7312-62-3
ББК
65.262я73
Кл.слова (ненормовані):
фукции денег
--
функції грошей
--
финансовые рынки
--
фінансові ринки
--
кругооборот продуктов
--
кругообіг
продуктів
--
доход
--
дохід
--
денежный оборот
--
грошовий оборот
--
денежная система
--
грошова система
--
инфляция
--
кредит
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
>
6.
664(075)
П 56
Пономарьов, Петро Хомович
.
Безпека харчових
продуктів
та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. -
ISBN
966-7035-31-Х
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
забруднення
продуктів
харчування
--
загрязнени продуктов питания
--
нітрати
--
нитраты
--
радіаційне забруднення
--
радиационное загрязнение
--
радіаційна обробка
продуктів
харчування
--
радиационная обработка продуктов питания
--
пестициди
--
пестициды
--
важкі метали
--
тяжелые металлы
--
антибактеріальні речовини
--
антибактериальные вещества
--
харчові добавки
--
пищевые добавки
--
екологічна чистота
--
экологическая чистота
--
харчування
--
питание
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
7.
664
И 91
Исупов, Владимир Павлович
.
Пищевые добавки и пряности: история, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 176 с. - Библиогр.: с. 168-169. -
ISBN
5-901065-28-Х
УДК
664
Кл.слова (ненормовані):
вещества улучшающие
--
речовини покращують
--
внешний вид продуктов
--
зовнішній вигляд
продуктів
--
аромат и вкус продуктов
--
аромат і смак
продуктів
--
регулирующие консистенцию
--
регулюють консистенцію
--
срок годности пищевых продуктов
--
термін придатності харчових
продуктів
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
4
4
ч.з.б.п.№1
1
1
Знайти схожі
>
8.
664(075)
Т 38
Технологічне забезпечення якості
харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових
продуктів
. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
УДК
664(075)
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
9.
664.002.5(075)
О-16
Обладнання підприємств переробної
і харчової промисловості [Текст] : підручник / І. С. Гулий [та ін.]. - Вінниця : Нова Книга, 2001. - 576 с. - Бібліогр.: с. 567-570. -
ISBN
5-10-000190-9
УДК
664.002.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва
--
обробка харчових
продуктів
--
сировина
--
переробка сировини
--
напівфабрикати
--
обладнання для теплових процесів
--
обладнання для масообмінних процесів
Дод.точки доступу:
Гулий, І. С.
Пушанко, М. М.
Орлов, Л. О.
Мирончук, В. Г.
Українець, А. І.
Лісовенко, О. Т.
Таран, В. М.
Гуцалюк, В. М.
Яровий, В. Л.
Литовченко, І. М.
Пушанко, Н. М.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
21
21
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
10.
664(075)
С 21
Сафонова, Ольга Миколаївна
.
Управління якістю
продуктів
переробки сільськогосподарської сировини [Текст] : учб. посібник / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ с.-г. вузiв Укpаїни, 2001. - 266 с. : табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 262. -
ISBN
5-7763-1874-2
УДК
664(075)
Кл.слова (ненормовані):
система якості продукції
--
переробка
продуктів
--
зерно
--
цукровий буряк
--
олійна сировина
--
овочі
--
плоди
--
ягоди
--
квалиметрична оцінка якості продукції
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
3
3
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
8
8
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ