Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 265
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
664(075)
Д 66


    Домарецький, Віталій Афанасійович.
    Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник / В. А. Домаpецький, М. В. Остапчук, А. І. Укpаїнець. - Київ : НУХТ, 2003. - 572 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчова технологія -- пищевая технология -- біотехнологія -- биотехнология -- біохімія -- биохимия -- сировина -- сырье -- асортимент -- ассортимент -- технологічні процеси -- технологические процессы -- напої профілактичного призначення -- напитки профилактического назначения -- енергоощадження -- энергосбережение -- очищення стічних вод -- очистка сточных вод
Дод.точки доступу:
Остапчук, М. В.
Українець, А. І.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
637.1(075)
М 38


    Машкін, Микола Іванович.
    Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, 2006. - 351 с. - Бібліогр.: с. 347-349. - ISBN 966-8081-53-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием
Дод.точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)99


Знайти схожі

3.
637.5(075)
Т 38


   
    Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : підручник / за ред. М. М. Клименка. - Київ : Вища освiта, 2006. - 640 с. : іл. - Бібліогр.: с. 634. - ISBN 966-8081-64-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сировина -- сырье -- м’ясна промисловість -- мясная промышленность -- п -- птиця -- птица -- кролі -- кроли -- переробка м’яса -- переработка мяса -- м’ясна сировина -- мясное сырье -- виробництво кормової продукції -- производство кормовой продукции
Дод.точки доступу:
Клименко, Михайло Миколайовна
Віннікова, Людмила Георгіївна
Береза, Іван Григорович
Гончаров, Георгій Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Кишенько, Ірина Іванівна
Буша, Олексій Олексійович
Ткаченко, Катерина Деміївна
Клименко, Михайло Миколайович \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1313


Знайти схожі

4.
65.26
Д 64


    Долан, Эдвин Дж..
    Деньги, банковское дело и денежно-кредитная политика [Текст] = Mony, Banking, and Monetary Policy / Э. Дж. Долан, К. Д. Кэмпбэлл, Р. Дж. Кэмпбэлл ; пер. с англ. В. В. Лукашевич ; под общ. ред.: В. Лукашевич, М. Б. Ярцев. - СПб. : "Санкт-Петеpбуpг. оpкестp", 1994. - 496 с. - ISBN 5-87685-007-1
ББК 65.26

Кл.слова (ненормовані):
финансовый рынок -- фінансовий ринок -- кругооборот доходов и продуктов -- кругообіг доходів і продуктів -- функции -- функції -- способы измерения -- способи виміру -- история -- історія -- ценные бумаги -- цінні папери -- система -- система -- активы -- активи -- ссуды -- позики -- депозиты -- депозити -- кредиты -- кредити -- счета -- рахунки
Дод.точки доступу:
Кэмпбэлл, Колин Д.
Кэмпбэлл, Розмари Дж.
Лукашевич, В. В. \пер. с англ.\
Лукашевич, В. \под общ. ред.\
Ярцев, М. Б. \под общ. ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

5.
65.262я73
И 20


    Иванов, Владимир Михайлович.
    Деньги и кредит [Текст] : курс лекций / В. М. Иванов. - Киев : МАУП, 1999. - 230 с. - (МАУП). - Библиогр.: с. 229-230. - ISBN 966-7312-62-3
ББК 65.262я73

Кл.слова (ненормовані):
фукции денег -- функції грошей -- финансовые рынки -- фінансові ринки -- кругооборот продуктов -- кругообіг продуктів -- доход -- дохід -- денежный оборот -- грошовий оборот -- денежная система -- грошова система -- инфляция -- кредит
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

6.
664(075)
П 56


    Пономарьов, Петро Хомович.
    Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание
Дод.точки доступу:
Сирохман, Іван Васильович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

7.
664
И 91


    Исупов, Владимир Павлович.
    Пищевые добавки и пряности: история, состав и применение [Текст] / В. П. Исупов. - СПб. : ГИОРД, 2000. - 176 с. - Библиогр.: с. 168-169. - ISBN 5-901065-28-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
вещества улучшающие -- речовини покращують -- внешний вид продуктов -- зовнішній вигляд продуктів -- аромат и вкус продуктов -- аромат і смак продуктів -- регулирующие консистенцию -- регулюють консистенцію -- срок годности пищевых продуктов -- термін придатності харчових продуктів
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)44
ч.з.б.п.№111


Знайти схожі

8.
   664(075)
   Т 38


   
    Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 1. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Теоретичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 58 с.
УДК
Дод.точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
664.002.5(075)
О-16


   
    Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості [Текст] : підручник / І. С. Гулий [та ін.]. - Вінниця : Нова Книга, 2001. - 576 с. - Бібліогр.: с. 567-570. - ISBN 5-10-000190-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові виробництва -- обробка харчових продуктів -- сировина -- переробка сировини -- напівфабрикати -- обладнання для теплових процесів -- обладнання для масообмінних процесів
Дод.точки доступу:
Гулий, І. С.
Пушанко, М. М.
Орлов, Л. О.
Мирончук, В. Г.
Українець, А. І.
Лісовенко, О. Т.
Таран, В. М.
Гуцалюк, В. М.
Яровий, В. Л.
Литовченко, І. М.
Пушанко, Н. М.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)2121
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

10.
664(075)
С 21


    Сафонова, Ольга Миколаївна.
    Управління якістю продуктів переробки сільськогосподарської сировини [Текст] : учб. посібник / О. М. Сафонова, О. В. Богомолов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ с.-г. вузiв Укpаїни, 2001. - 266 с. : табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 262. - ISBN 5-7763-1874-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
система якості продукції -- переробка продуктів -- зерно -- цукровий буряк -- олійна сировина -- овочі -- плоди -- ягоди -- квалиметрична оцінка якості продукції
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)88
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ