Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=продукты питания<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-16 
1.
   664
   С 40


   
    Системные исследования технологий переработки продуктов питания [Текст] / О. Н. Сафонова [и др.] ; Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва. - Хаpьков : ХГТУСХ, 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 193-197. - ISBN 5-77-63-2201-4
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переработка -- переробка -- продукты питания -- продукти харчування -- технологические системы -- технологічні системи -- пищевое производства -- харчове виробництва -- качества -- якості -- производства мармелада -- виробництва мармеладу -- технология желейных блюд -- технологія желейних страв
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Николаевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Алексеевна
Фощан, Андрей Леонтьевич
Пивоваров, Павел Петрович
Богомолов, Алексей Васильевич
Тищенко, Леонид Николаевич
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
664
П 56


    Пономарьов, П. Х.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 124 с. - ISBN 978-966-364-856-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
історія розвитку генної інженерії -- история развития генной инженерии -- обсяги виробництва -- продаж трансгенних культур -- продаж трансгенных культур -- продукти харчування -- продукты питания
Дод.точки доступу:
Донцова, І. В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664(075.8)
   Н 34


    Науменко, Олександр Петрович.
    Інжиніринг буденної їжі покоління Z. Наочні матеріали [Текст] : навч. посіб. / О. П. Науменко, М. О. Науменко, О. О. Науменко ; Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т". - Дніпро : ДНВЗ УДХТУ, 2019. - 111 с. : рис., іл. - Бібліогр.: с. 105-110. - ISBN 978-617-7478-38-5
    Зміст:
Буденне харчування
Сировина харчування
Замінники харчування
Продукти харчування
Здійснення харчування
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- питание -- буденне харчування -- обыденное питание -- сировина харчування -- сырье питания -- замінники харчування -- заменители питания -- продукти харчування -- продукты питания -- здійснення харчування -- осуществление питания
Дод.точки доступу:
Науменко, Марія Олександрівна
Науменко, Олександра Олександрівна
Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   54
   Ш 95


    Шульпин, Георгий Борисович.
    Эта увлекательная химия [Текст] / Г. Б. Шульпин. - М. : Химия, 1984. - 184 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
органические вещества -- органічні речовини -- топливо -- паливо -- лекарства -- ліки -- красители -- барвники -- яды -- отрути -- продукты питания -- продукти харчування -- органические вещества -- органічні речовини
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   631
   З-41


   
    Збірник інноваційних бізнес-проектів в агропромисловому комплексі України [Текст] / Укр. акад. аграр. наук, Держ. агенство України з інвестицій та інновацій, Ком. Верх. Ради з питань аграр. політики та земел. відносин. - Київ : Аграр. тиждень, 2009. - 151 с.
    Зміст:
Сучасні системи землеробства, меліорації та еклогії
Індустрія та продукція насінництва, зерна та кормів
Високопродуктивні породи сільськогосподарських тварин та ефективні технології ведення тваринництва
Виробництво продуктів харчування та основи раціонального використання сировинних та матеріальних ресурсів
Альтернативні джерела енергії та технології їх отримання
УДК

Кл.слова (ненормовані):
современные системы земледелия -- Полісся -- Полесье -- Лісостеп -- Лесостепь -- Степ України -- Степь Украины -- травостої -- травостои -- лікарська сировина -- лекарственное сырье -- грунтові мікроорганізми -- почвенные микроорганизмы -- біодобрива -- биоудобрения -- люпин -- біологічне землеробство -- биологическое земледелие -- насінництво -- семеноводство -- ставове рибництво -- прудовое рыбоводство -- тваринництво -- животноводство -- продукти харчування -- продукты питания -- альтернативні джерела енергії -- альтернативные источники энергии
Дод.точки доступу:
Укр. акад. аграр. наук
Держ. агенство України з інвестицій та інновацій
Ком. Верх. Ради з питань аграр. політики та земел. відносин
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.


   
    Ведення галузі м′ясного скотарства в умовах радіоактивного забруднення [Електронний ресурс] : метод. вказ. і завдання для лаборатор.-практ. занять студ. 4 курсу зі спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни. Технологія виробництва яловичини / Харків. держ. зоовет. акад. ; авт.-уклад.: Ю. І. Криворучко, В. А. Зандарян. - Харків : [б. в.], 2018. - 24 с.

Кл.слова (ненормовані):
м'ясне скотарство -- мясное скотоводство -- яловичина -- говядина -- радіоактивне забруднення -- радиоактивное загрязнение -- продукти харчування -- продукты питания
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Зандарян, Валентина Афанасіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.


Знайти схожі

7.
   664(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. П. Головко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Харків : [б. в.], 2022. - 218 с. - Бібліогр.: с. 207-217
    Зміст:
Гігієна, завдання і значення при виробництві продовольчої сировини та продуктів харчування
Гігієнічні вимоги до будівництва підприємств харчової галузі
Нормативно-правові акти, які регламентують санітарно-гігієнічні вимоги до процесів виробництва харчових продуктів
Санітарно-гігієнічн вимоги до продовольчої сировини при виробництві харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів
Гігієна при використанні харчових добавок
Дезінфекція, дезінсекція, дератиза-ція виробничих приміщень підприємств харчової промисловості
УДК

Кл.слова (ненормовані):
продовольча сировина -- продовольственное сырье -- продукти харчування -- продукты питания -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дезінфекція -- дезинфекция -- дезінсекція -- дезинсекция -- дератизація -- дератизация
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Власенко, Ірина Георгіївна
Головко, Тетяна Миколаївна
Семко, Тетяна Василівна
Держ. біотехнол. ун-т
Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ


Знайти схожі

8.
   631.15
   П 78


   
    Продовольственная безопасность Украины: состояние, механизм обеспечения, проблемы [Текст] : Монография / Луганск. нац. аграр. ун-т ; под ред. В. Г. Ткаченко, В. И. Богачева. - Луганск : Книжковий свiт, 2004. - 175 с.
УДК

Рубрики: Украина
Кл.слова (ненормовані):
продовольственная безопасность -- продовольча безпека -- экономика сельского хозяйства -- економіка сільського господарства -- сельскохозяйственное производство -- сільськогосподарське виробництво -- продукты питания -- продукти харчування
Дод.точки доступу:
Ткаченко, В. Г. \под ред.\
Богачев, В. И. \под ред.\
Луганск. нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №611


Знайти схожі

9.


   
    Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Електронний ресурс] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 499 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-405-198-6
    Зміст:
Сучасні тенденції розвитку технології продуктів харчування
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрямки в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технологія продуктів харчування підвищеної харчової та біологічної цінності
Нове в технології консервованих функціональних оздоровчих продуктів із плодів, овочів і молока
Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Товарознавчі аспекти якості товарів, митні експертизи
Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв
Обладнання підприємств харчування
Холодильна та теплова обробка харчових продуктів
Механіка, геометричне та комп’ютерне моделювання
Хімія та методи дослідження харчових систем
Фізичні методи дослідження харчової сировини
Математичні проблеми галузі
Нові інформаційні технології
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека

Кл.слова (ненормовані):
Розвиток -- Развитие -- Актуальні проблеми розвитку -- Актуальные проблемы развития -- Прогресивні технології -- Прогрессивные технологии -- Продукти харчування -- Продукты питания -- Технології консервування -- Технологии консервирования -- Переробка харчових продуктів -- Переработка пищевых продуктов -- Апарати харчових виробництв -- Аппараты пищевых производств -- Холодильна техніка -- Холодильная техника -- Екологія -- Экология -- Охорона праці -- Охрана труда -- Інформаційні технології -- Информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \редкол.\
Головко, Микола Павлович \редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Товарознавство плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. М. Пузік [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т, Ін-т овочівництва і баштанництва Нац. акад. аграр. наук України. - Харків : [б. в.], 2022. - 370 с. : іл. - ISBN 978-617-552-333-9
    Зміст:
Якість плодоовочевої продукції
Зміни властивостей і товарної якості плодоовочевої продукції, зумовлені хворобами та шкідниками
Класифікація плодоовочевих культур
Свіжі овочі
Насіннячкові плоди
Кісточкові плоди
Плоди ягідних культур
Субтропічні і тропічні плоди
Горіхоплідні
Хвороби та пошкодження картоплі, овочів, фруктів і ягід

Кл.слова (ненормовані):
Товарознавство -- Товароведение -- Плодоовочева продукція -- Плодоовощная продукция -- Садівництво -- Садоводство -- Плодівництво -- Плодоводство -- Овочівництво -- Овощеводство -- Хімічний склад -- Химический состав -- Лікувальні властивості -- Лечебные свойства -- Продукти харчування -- Продукты питания
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пузік, Людмила Михайлівна
Куц, О. В.
Бондаренко, Вероніка Анатоліївна
Щербина, С. О.
Держ. біотехнол. ун-т
Ін-т овочівництва і баштанництва Нац. акад. аграр. наук України


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ