Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=продукти харчування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.
   664
   С 40


   
    Системные исследования технологий переработки продуктов питания [Текст] / О. Н. Сафонова [и др.] ; Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва. - Хаpьков : ХГТУСХ, 2000. - 199 с. - Библиогр.: с. 193-197. - ISBN 5-77-63-2201-4
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переработка -- переробка -- продукты питания -- продукти харчування -- технологические системы -- технологічні системи -- пищевое производства -- харчове виробництва -- качества -- якості -- производства мармелада -- виробництва мармеладу -- технология желейных блюд -- технологія желейних страв
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Николаевна
Перцевой, Федор Всеволодович
Перцевий, Федір Всеволодович
Гринченко, Ольга Алексеевна
Фощан, Андрей Леонтьевич
Пивоваров, Павел Петрович
Богомолов, Алексей Васильевич
Тищенко, Леонид Николаевич
Гарнцарек, Барбара Чеславовна
Харьк. гос. техн. ун-т сел. хоз-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
664
П 56


    Пономарьов, П. Х.
    Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 124 с. - ISBN 978-966-364-856-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
історія розвитку генної інженерії -- история развития генной инженерии -- обсяги виробництва -- продаж трансгенних культур -- продаж трансгенных культур -- продукти харчування -- продукты питания
Дод.точки доступу:
Донцова, І. В.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
664.002.2(06)
П 78


   
    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 457 с. : іл.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
прогресивні технології -- продукти харчування -- методи дослідження харчових продуктів -- підвищення якості продуктів харчування -- підвищення якості непродовольчих товарів
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 469 с. - ISBN 978-966-405-323-2
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- технологія хліба -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління якістю -- обладнання -- харчова сировина
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
65.43
І-66


   
    Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студ. (м. Харків ; 26 берез. 2014 р.) : у 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 504 с. - ISBN 978-966-405-324-9
ББК 65.43

Кл.слова (ненормовані):
продукти харчування -- фінансово-кредитна система -- технологія м'ясопродуктів -- товарознавство -- управління підприємством -- облік -- аудит -- сфера послуг
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

6.
   664(075.8)
   Н 34


    Науменко, Олександр Петрович.
    Інжиніринг буденної їжі покоління Z. Наочні матеріали [Текст] : навч. посіб. / О. П. Науменко, М. О. Науменко, О. О. Науменко ; Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т". - Дніпро : ДНВЗ УДХТУ, 2019. - 111 с. : рис., іл. - Бібліогр.: с. 105-110. - ISBN 978-617-7478-38-5
    Зміст:
Буденне харчування
Сировина харчування
Замінники харчування
Продукти харчування
Здійснення харчування
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- питание -- буденне харчування -- обыденное питание -- сировина харчування -- сырье питания -- замінники харчування -- заменители питания -- продукти харчування -- продукты питания -- здійснення харчування -- осуществление питания
Дод.точки доступу:
Науменко, Марія Олександрівна
Науменко, Олександра Олександрівна
Держ. вищ. навч. закл. "Укр. держ. хім.-технолог. ун-т"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   54
   Ш 95


    Шульпин, Георгий Борисович.
    Эта увлекательная химия [Текст] / Г. Б. Шульпин. - М. : Химия, 1984. - 184 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
органические вещества -- органічні речовини -- топливо -- паливо -- лекарства -- ліки -- красители -- барвники -- яды -- отрути -- продукты питания -- продукти харчування -- органические вещества -- органічні речовини
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   631
   З-41


   
    Збірник інноваційних бізнес-проектів в агропромисловому комплексі України [Текст] / Укр. акад. аграр. наук, Держ. агенство України з інвестицій та інновацій, Ком. Верх. Ради з питань аграр. політики та земел. відносин. - Київ : Аграр. тиждень, 2009. - 151 с.
    Зміст:
Сучасні системи землеробства, меліорації та еклогії
Індустрія та продукція насінництва, зерна та кормів
Високопродуктивні породи сільськогосподарських тварин та ефективні технології ведення тваринництва
Виробництво продуктів харчування та основи раціонального використання сировинних та матеріальних ресурсів
Альтернативні джерела енергії та технології їх отримання
УДК

Кл.слова (ненормовані):
современные системы земледелия -- Полісся -- Полесье -- Лісостеп -- Лесостепь -- Степ України -- Степь Украины -- травостої -- травостои -- лікарська сировина -- лекарственное сырье -- грунтові мікроорганізми -- почвенные микроорганизмы -- біодобрива -- биоудобрения -- люпин -- біологічне землеробство -- биологическое земледелие -- насінництво -- семеноводство -- ставове рибництво -- прудовое рыбоводство -- тваринництво -- животноводство -- продукти харчування -- продукты питания -- альтернативні джерела енергії -- альтернативные источники энергии
Дод.точки доступу:
Укр. акад. аграр. наук
Держ. агенство України з інвестицій та інновацій
Ком. Верх. Ради з питань аграр. політики та земел. відносин
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

9.


   
    Ведення галузі м′ясного скотарства в умовах радіоактивного забруднення [Електронний ресурс] : метод. вказ. і завдання для лаборатор.-практ. занять студ. 4 курсу зі спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва з дисципліни. Технологія виробництва яловичини / Харків. держ. зоовет. акад. ; авт.-уклад.: Ю. І. Криворучко, В. А. Зандарян. - Харків : [б. в.], 2018. - 24 с.

Кл.слова (ненормовані):
м'ясне скотарство -- мясное скотоводство -- яловичина -- говядина -- радіоактивне забруднення -- радиоактивное загрязнение -- продукти харчування -- продукты питания
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Криворучко, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Зандарян, Валентина Афанасіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.


Знайти схожі

10.
   664(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. П. Головко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Харків : [б. в.], 2022. - 218 с. - Бібліогр.: с. 207-217
    Зміст:
Гігієна, завдання і значення при виробництві продовольчої сировини та продуктів харчування
Гігієнічні вимоги до будівництва підприємств харчової галузі
Нормативно-правові акти, які регламентують санітарно-гігієнічні вимоги до процесів виробництва харчових продуктів
Санітарно-гігієнічн вимоги до продовольчої сировини при виробництві харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів
Гігієна при використанні харчових добавок
Дезінфекція, дезінсекція, дератиза-ція виробничих приміщень підприємств харчової промисловості
УДК

Кл.слова (ненормовані):
продовольча сировина -- продовольственное сырье -- продукти харчування -- продукты питания -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дезінфекція -- дезинфекция -- дезінсекція -- дезинсекция -- дератизація -- дератизация
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Власенко, Ірина Георгіївна
Головко, Тетяна Миколаївна
Семко, Тетяна Василівна
Держ. біотехнол. ун-т
Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ