Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=прогресивні технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
621.9/П32-725657
   621.9(02.064)
   П 32


    Пилипенко, Олександр Михайлович.
    Вібраційна обробка газотермічних покриттів [Текст] : монография / О. М. Пилипенко. - Чеpкаси : Сiяч, 2000. - 204 с. : рис. - Бібліогр.: с. 194-199. - ISBN 966-564-037-2
Дод.: с.200-203
УДК

Кл.слова (ненормовані):
механічна обробка -- лезова обробка -- абразивна обробка -- прогресивні технології -- імітаційне моделювання -- схеми стужкоутворення -- ультразвукове різання -- вібраційне поле -- амплітуда коливання -- випромінювач
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)99
ч.з.б.п.№111


Знайти схожі

2.
62
Ф 94


   
    Фундамент технического прогресса. Развитие и эффективность технического прогресса в машиностроении Украинской ССР [Текст] / В. С. Карталов [и др.] ; под ред. В. П. Александровой. - Киев : Техніка, 1975. - 184 с.
    Зміст:
Развитие машиностроения
Внедрение прогрессивной технологии
Совершенствование организации производства и управления
УДК

Кл.слова (ненормовані):
машиностроение -- машинобудування -- прогрессивные технологии -- прогресивні технології -- организация производства -- організація виробництва -- управление -- управління
Дод.точки доступу:
Карталов, В. С.
Пашута, Н. Т.
Гриценко, П. Ф.
Демидион, В. А.
Александрова, В. П. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

3.
664.002.2(06)
П 78


   
    Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 457 с. : іл.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
прогресивні технології -- продукти харчування -- методи дослідження харчових продуктів -- підвищення якості продуктів харчування -- підвищення якості непродовольчих товарів
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


   
    Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі [Електронний ресурс] : Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених і студентів (м. Харків, 23 берез. 2011 р.) ; тези доп., в 2 ч. Ч. 1 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; редкол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 499 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-405-198-6
    Зміст:
Сучасні тенденції розвитку технології продуктів харчування
Нове в технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Актуальні проблеми та перспективні напрямки в технології м’яса та м’ясопродуктів
Технологія продуктів харчування підвищеної харчової та біологічної цінності
Нове в технології консервованих функціональних оздоровчих продуктів із плодів, овочів і молока
Сервісні технології в готельному і ресторанному бізнесі
Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи
Товарознавчі аспекти якості товарів, митні експертизи
Удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв
Обладнання підприємств харчування
Холодильна та теплова обробка харчових продуктів
Механіка, геометричне та комп’ютерне моделювання
Хімія та методи дослідження харчових систем
Фізичні методи дослідження харчової сировини
Математичні проблеми галузі
Нові інформаційні технології
Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека

Кл.слова (ненормовані):
Розвиток -- Развитие -- Актуальні проблеми розвитку -- Актуальные проблемы развития -- Прогресивні технології -- Прогрессивные технологии -- Продукти харчування -- Продукты питания -- Технології консервування -- Технологии консервирования -- Переробка харчових продуктів -- Переработка пищевых продуктов -- Апарати харчових виробництв -- Аппараты пищевых производств -- Холодильна техніка -- Холодильная техника -- Екологія -- Экология -- Охорона праці -- Охрана труда -- Інформаційні технології -- Информационные технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \редкол.\
Янчева, Ліана Миколаївна \редкол.\
Михайлов, Валерій Михайлович \редкол.\
Головко, Микола Павлович \редкол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ