Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=предприятия ресторанного хозяйства<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Віннікова, Владислава Олександрівна.
    Технологія надання послуг [Електронний ресурс] : візуал. супроводження курсу для студ. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітній ступінь бакалавр / В. О. Віннікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2020. - 81 с.

Кл.слова (ненормовані):
світовий ринок послуг -- мировой рынок услуг -- сфера послуг -- організація надання послуг -- организация предоставления услуг -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- технологія надання послуг -- технология предоставления услуг -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


    Чорна, Марина Віталіївна.
    Оцінка попиту на кулінарну продукцію підприємств в умовах конкурентного середовища [Електронний ресурс] : монографія / М. В. Чорна, С. О. Зубков, О. Є. Чатченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 230 с. - Бібліогр.: с. 138-15
Дод.: с. 155-229

Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- попит -- спрос -- ринки кулінарної продукції -- рынки кулинарной продукции -- чинники формування попиту -- факторы формирования спроса -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Зубков, Сергій Олександрович
Чатченко, Ольга Євгенівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


    Жарко, Інна Василівна.
    Економіка підприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / І. В. Жарко, Л. М. Смокова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2008. - 84 с. - Бібліогр.: с. 80-81

Кл.слова (ненормовані):
конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- ресторани -- рестораны -- товарообіг -- товарооборот -- господарсько-фінансова діяльність -- хозяйственно-финансовая деятельность -- економіка підприємства -- экономика предприятия -- підприємства ресторанного господарства -- предприятия ресторанного хозяйства -- ресурсний потенціал -- ресурсный потенциал
Анотація: Навчально-методичний посібник охоплює всі основні складові навчального процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Смокова, Людмила Миколаївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ