Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=полуфабрикаты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 26
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-26 
1.
663.915.3(075)
Д 72


    Драгилев, Абрам Иосифович.
    Оборудование для производства сахарных кондитерских изделий [Текст] : учебник / А. И. Драгилев, Я. М. Сезанаев. - М. : ИРПО, 2000. - 272 с. - Библиогр.: с. 269. - ISBN 5-8222-0045-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
прием сырья -- прийом сировини -- хранение сырья -- зберігання сировини -- подготовка сырья к переработке -- підготовка сировини до переробки -- тепловая обработка -- теплова обробка -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- производство -- виробництво -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- карамель -- драже -- конфеты -- цукерки -- ирис -- ірис -- шоколад -- завертывание кондитерских изделий -- загортання кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Сезанаев, Яков Монашеевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
669
С 17


    Самохоцкий, А. И.
    Технология термической обработки металлов [Текст] : учебник / А. И. Самохоцкий. - М. : Машгиз, 1962. - 427 с. : ил., табл. - Библиогр.: с. 421-422
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сталь -- сталь -- аустенит -- аустенит -- термическая обработка -- термічна обробка -- отжиг -- отжих -- закалка -- гарт -- химико-термическая обработка -- хіміко-термічна обробка -- цементация -- цементація -- азотирование -- азотування -- цианирование -- ціанування -- диффузионная метализация -- диффузійна металізація -- легированные стали -- легірування сталі -- черновые изделия -- чорнові вироби -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- сварные изделия -- зварювальні вироби -- детали -- деталі -- инструменты -- інструменти -- чугун -- чавун -- сплавы -- сплави -- цветные металлы -- кольорові метали -- металлокерамические материалы -- металокерамічні матеріали
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   664(06)
   Х 20


   
    Харчовi технологiї - 2006 [Текст] : тези доп. 2-ї мiжнар. наук.-практ. конф., (м. Одеса, 17-19 жовт. 2006 р.) / Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 216 с. - ISBN 966-8145-18-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пищевые технологии -- харчові технології -- консервная отрасль Украины -- консервна галузь України -- заморожевания -- заморожевання -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- сушка -- соя
Дод.точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
   664(06)
   В 53


   
    Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 5. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних та харчових виробництв / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ; відп. ред. Ф. В. Перцевий. - Харків : ХДТУСГ, 2001. - 322 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
вібросушарка -- вибросушилка -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- сепаратори -- сепараторы -- дослідження -- исследование
Дод.точки доступу:
Перцевий, Ф. В. \відп. ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)77
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
621.78(075)
С 59


    Соколов, Константин Никандрович.
    Технология термической обработки и проектирование термических цехов [Текст] : учеб. для вузов / К. Н. Соколов, И. К. Коротич. - М. : Металлургия, 1988. - 384 с. : ил. - Библиогр.: с. 372-377
УДК

Рубрики: Технология металлов. Машиностроение. Приборостроение--Отдельные машиностроительные и металлообрабатывающие процессы и производства

Кл.слова (ненормовані):
ПОЛУФАБРИКАТЫ -- НАГРЕВ -- ОХЛАЖДЕНИЕ -- ДЕФЕКТЫ СПЛАВОВ -- ТЕРМИЧЕСКИЕ ПЕЧИ -- МИКРОПРОЦЕССОРЫ -- ВАЛКИ -- КАЛИБРЫ -- АВТОМАТИЗАЦИЯ -- ПРОЕКТИРОВАНИЕ -- ИССЛЕДОВАНИЕ
Анотація: В учебнике рассмотрены технологические процессы термической обработки полуфабрикатов и деталей из черных и цветных сплавов.
Дод.точки доступу:
Коротич, Ирина Константиновна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
664.95(075)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіїївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - Київ : Кондор, 2011. - 96 с. - ISBN 978-966-351-346-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
масовий склад риб -- массовый состав рыб -- використання риби -- использование рыбы -- сировина для виробництва рибних товарів -- сырье для производства рыбных товаров -- охолоджена риба -- охлажденная рыба -- риба жива -- рыба живая -- рибне філе -- рыбное филе -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- напівфабрікати із риби -- полуфабрикаты из рыбы -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення і сушіння риби -- вяление и сушка рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные пресервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбных водная сырье -- переробка молюсків -- переработка моллюсков
Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
641
Б 93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [Текст] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1980. - 182 с. : ил., фото. цв.
Приложение: с 177-180
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- кондитерские изделия -- кондитерські вироби -- выпечка -- випічка -- кондитерский цех -- кондитерський цех -- инвентарь -- інвентар -- сырье -- сировина -- отделочные полуфабрикаты -- оздоблювальні напівфабрикати -- фарши -- фарши -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто??дріжджове тісто??дрожіве тісто -- сдобное тесто -- здобне тісто -- слоеное тесто -- слоєне тісто -- пироженные -- тістечка -- торты -- торти -- расчет рецептур -- розрахунок рецептури -- хранение кондитерских изделий -- зберігання кондиторських виробів -- перевозка кондитерских изделий -- перевезення кондитерських виробів
Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Людмила Яковлевна
Ховикова, Жанна Алексеевна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

8.
   669.721.5
   М 12


   
    Магнитные сплавы [Текст] : в 2 ч. Ч. 2. Технология производства и свойства отливок и деформированных полуфабрикатов / Е. Г. Антонов [и др.] ; отв. ред.: И. И. Гурьев, М. В. Чухров. - М. : Металлургия, 1978. - 296 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
плавка -- литье -- лиття -- плавильные печи -- плавильні печі -- производство слитков -- виробництво злитків -- фасонное литье -- фасонне лиття -- деформированные полуфабрикаты -- деформовані напівфабрикати -- термическая обработка -- термічна обробка -- термомеханическая -- термомеханична -- сварка -- зварювання -- резание -- різання -- техника безопасности -- техніка безпеки
Дод.точки доступу:
Антонов, Е. Г.
Арбузов, Б. А.
Бабкин, В. М.
Бондарев, Б. И.
Гурьев, И. И. \отв. ред.\
Чухров, Матвей Васильевич \отв. ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11


Знайти схожі

9.
   664.6(075.8)
   Н 72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник. Кн. 2. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019. - 398 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 394 (12 назв). - ISBN 978-966-2678-60-4
    Зміст:
Приготування та підготовка до використання оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Виготовлення, творче оформлення, підготовка до реалізації борошняних кондитерських виробів різноманітного асортименту
Технологічний процес приготування випечених напівфабрикатів
Приготування борошняних кондитерських виробів
Виготовлення та оздоблювання тістечок
Виготовлення та оздоблювання тортів
Макетування та монтаж тортів
УДК

Кл.слова (ненормовані):
оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- креми -- кремы -- желе -- желатин -- фруктово-ягідні напівфабрикати -- фруктово-ягодные полуфабрикаты -- тісто -- тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
   664.68(072)
   Т 38


   
    Технологія борошняних напівфабрикатів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 15 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- борошняні напівфабрикати -- мучные полуфабрикаты -- бісквіт -- бисквит -- медовий напівфабрикат -- медовый полуфабрикат
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ