Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=плодово-ягодное сырье<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Погожих, Микола Іванович
.
Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння
плодово
-ягідної сировини [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 159 с.
Кл.слова (ненормовані):
плодово
-ягідна сировина
--
плодово
-
ягодное
сырье
--
сушіння
--
сушка
--
ЗТП-сушіння
--
ЗТП-сушка
--
масообмін
--
массообмен
--
кінетика сушіння
--
кинетика сушки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
2.
Інноваційні теплові апарати
для виробництва
плодово
-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості [Електронний ресурс] : монографія / О. І. черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 155 с. - Бібліогр.: с. 141-153 (157 назв)
Кл.слова (ненормовані):
ІЧ-сушіння
--
ИК-сушка
--
плодово
-ягідна сировина
--
плодово
-
ягодное
сырье
--
устаткування
--
оборудование
--
концентрування
--
концентрирование
--
теплові апарати
--
тепловые аппараты
--
конструкції
--
конструкции
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
>
3.
Технології соусів солодких
із використанням крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] : монографія / С. С. Андрєєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 131 с. - Бібліогр.: с. 109-124
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль
--
крохмал
--
плодово
-ягідна сировина
--
плодово
-
ягодное
сырье
--
соуси
--
соусы
--
солодкі соуси
--
сладкие соусы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ