Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=плодово-ягодное сырье<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.


    Погожих, Микола Іванович.
    Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. О. Пак ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 159 с.

Кл.слова (ненормовані):
плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- сушіння -- сушка -- ЗТП-сушіння -- ЗТП-сушка -- масообмін -- массообмен -- кінетика сушіння -- кинетика сушки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пак, Андрій Олегович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

2.


   
    Інноваційні теплові апарати для виробництва плодово-ягідних концентрованих і сушених напівфабрикатів гарантованої якості [Електронний ресурс] : монографія / О. І. черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 155 с. - Бібліогр.: с. 141-153 (157 назв)

Кл.слова (ненормовані):
ІЧ-сушіння -- ИК-сушка -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- устаткування -- оборудование -- концентрування -- концентрирование -- теплові апарати -- тепловые аппараты -- конструкції -- конструкции
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

3.


   
    Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] : монографія / С. С. Андрєєва [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 131 с. - Бібліогр.: с. 109-124

Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмал -- плодово-ягідна сировина -- плодово-ягодное сырье -- соуси -- соусы -- солодкі соуси -- сладкие соусы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ