Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пищевые технологии<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-45 
1.
   664(06)
   Х 20


   
    Харчовi технологiї - 2006 [Текст] : тези доп. 2-ї мiжнар. наук.-практ. конф., (м. Одеса, 17-19 жовт. 2006 р.) / Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : [б. в.], 2006. - 216 с. - ISBN 966-8145-18-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пищевые технологии -- харчові технології -- консервная отрасль Украины -- консервна галузь України -- заморожевания -- заморожевання -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- сушка -- соя
Дод.точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.


   
    Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" [Текст] : метод. вказ. її до викон. для студ. другого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 47 с. : табл.

Кл.слова (ненормовані):
вища освіта -- высшее образование -- магістр -- магистр -- харчові технології -- пищевые технологии -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- оформлення роботи -- оформление роботы
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.


   
    Основи харчових технологій [Електронний ресурс] : навч. посібник у формі опор. конспекту для студ. спец. 181 Харчові технології. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / Р. Ю. Павлюк [та ін.] ; за заг. ред. Р. Ю. Павлюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 152 с. - Бібліогр.: с. 135-136 (37 назв)

Кл.слова (ненормовані):
плодоовочева сировина -- плодоовощное сырье -- біологічно активні речовини (БАР) -- биологически активные вещества (БАВ) -- харчові технології -- пищевые технологии -- переробка плодів -- переработка плодов -- технології виробництва -- технологии производства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Коробець, Неллі Володимирівна
Стоєв, Сергій Степанович
Павлюк, Раїса Юріївна \за заг. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

4.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 202 с. - Бібліогр.: с. 193-194 (33 назви)
    Зміст:
Основні закономірності харчових технологій. Фізико-хімічні та хімічні основи харчових технологій
Зміна властивостей основних складових частин сировини в процесі технологічної обробки
Харчові продукти та їхні зміни під час теплової обробки
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Євген Павлович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Черемская, Татьяна Владимировна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

5.


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с.
    Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т


Знайти схожі

6.


   
    Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення [Електронний ресурс] : монографія / Н. В. Дуденко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 274 с. - Бібліогр.: с. 238-273 (233 назви)

Кл.слова (ненормовані):
харчові відходи -- пищевые отходы -- харчові технології -- пищевые технологии -- оздоровчі продукти -- оздоровительные продукты -- стандарти на харчові продукти -- стандарты на пищевые продукты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Головко, Микола Павлович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, В. Г.
Серік, Максим Леонідович
Чернова, Л. О.
Антоненко, С. П.
Буряк, І. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

7.


   
    Основи технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с.

Кл.слова (ненормовані):
ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- харчові технології -- пищевые технологии -- технологія галузі -- технология отрасли -- харчова продукція -- пищевая продукция
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна \уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна \уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна \уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Харчові технології [Електронний ресурс] : навч. посіб.: у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків ; Суми : [б. в.], 2020. - 208 с. - Бібліогр.: с. 152-154
Дод.: с. 155-192
    Зміст:
Технологія виробництва кондитерських виробів
Технології переробки зернових культур
Технологія виробництва цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія виробництва жирів
Технологія виробництва безалкогольних напоїв
Технологія переробки овочів
Технологія переробки плодів і ягід

Кл.слова (ненормовані):
технологічні процеси -- технологические процессы -- технологія виробництва -- технология производства -- хімічний склад -- химический состав -- харчові технології -- пищевые технологии -- безпека продовольчої сировини -- безопасность производственного сырья
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

9.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 1 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 962 с.
    Зміст:
Наука про харчування (нутриціологія)
Науково-практичні та методологічні підходи до конструювання харчових продуктів функціонального призначення
Харчова сировина та дієтичні добавки як основа харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції функціонального призначення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

10.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
    Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение -- якість продукції -- качество продукции -- новітні технології -- новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ