Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 36
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-30   31-36 
1.
   664.951.3
   М 44


    Мезенова, Ольга Яковлевна.
    Производство копченых пищевых продуктов [Текст] / О. Я. Мезенова, И. Н. Ким, С. А. Бредихин. - М. : Колос, 2001. - 206 с. - Библиогр.: с. 205-206. - ISBN 5-10-003572-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
копчения -- копчення -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- мясні продукти -- пищевые продукты -- харчові продукти -- технологические оборудование для копчения -- технологічні обладнання для копчення -- очистка -- утилизация коптильного дыма -- утилізація коптильного диму
Дод.точки доступу:
Ким, Игорь Николаевич
Бредихин, Сергей Александрович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
664.8/9
Ф 70


    Флауменбаум, Б. Л.
    Основы консервирования пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие / Б. Л. Флауменбаум. - М. : Легкая и пищевая пpом-сть, 1982. - 267 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
консервирование -- консервування -- пищевые продукты -- харчові продукти
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   547(073)
   Х 22


   
    Харчова хімія [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 16.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [и др.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18
УДК

Кл.слова (ненормовані):
аліментарні сполуки -- алиментарные соединения -- харчові продукти -- пищевые продукты -- вода -- білкові речовини -- белковые вещества -- вуглеводи -- углеводы -- ліпиди -- липидами -- вітаміни -- витамины -- неаліментарні сполуки -- неалиментарни соединения
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Холодова, О. А. \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \авт.-уклад.\
Віннов, О. С. \авт.-уклад.\
Волков, М. В. \авт.-уклад.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22
ОИФ11


Знайти схожі

4.
   663(075.8)
   Т 38


   
    Технічна мікробіологія [Текст] : підручник / В. О. Коваленко [та ін.]. - 2-ге вид., стереотип. - Харків : Світ Книг, 2016. - 679 с. : рис. - Бібліогр.: с. 677-678 (34 назви). - ISBN 978-966-2678-11-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика мікроорганізмів -- систематика микроорганизмов -- основи консервування -- основы консервирования -- харчові продукти -- пищевые продукты -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- профілактика захворювань -- профилактика заболеваний -- мікрофлора -- микрофлора
Дод.точки доступу:
Коваленко, Валентина Олексіївна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Коваль, Алла Анатоліївна
Ілюха, Микола Григорович
Александров, Олександр Валентинович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

5.
606:664](075.8)
П 33


    Пирог, Тетяна Павлівна.
    Харчова біотехнологія [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Ліра-К, 2018. - 408 с. : табл. - ISBN 978-617-7320-31-8
Присв. 50-річ. започаткув. інж. біотехнолог. освіти в Україні
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- микроорганизмы -- харчові продукти -- пищевые продукты -- ферменти -- ферменты -- біологічно активні -- биологически активные -- добавки -- сполуки -- соединения -- мікробний синтез -- микробный синтез -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчове виробництво -- пищевое производство -- біобезпека -- биобезопасность -- генетично модифіковані -- генетически модифицированные -- організми -- организмы
Дод.точки доступу:
Антонюк, Марія Миколаївна
Скроцька, Оксана Ігорівна
Нац. ун-т харч. технологій
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
53.51
С 51


    Смолянский, Борис Леонидович.
    Справочник по лечебному питанию для диетсестер и поваров [Текст] / Б. Л. Смолянский, Ж. И. Абрамова. - Л. : Медицина, 1984. - 304 с.
Предм. указ.: с. 294-299
ББК 53.51

Кл.слова (ненормовані):
здоровое питание -- здорове харчування -- пищевые продукты -- харчові продукти -- диеты -- дієти -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Дод.точки доступу:
Абрамова, Жанна Исааковна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

7.
   664(075.8)
   М 54


   
    Методи контролю якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. - ISBN 978-966-680-583-9
УДК

Рубрики: Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- органолептичне оцінювання -- органолептическое оценивание -- міжгалузеві стандарти -- межотраслевые стандарты -- якість -- качество -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- рослинні жири -- растительные жиры -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- харчові виробництва -- пищевые предприятия
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   006.83(075.8)
   П 63


    Постнова, Ольга Миколаївна.
    Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для викон. практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- нормативні документи -- нормативные документы
Дод.точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2019. - 713 с. - Бібліогр.: с. 712 (9 назв). - ISBN 978-966-2678-40-6
    Зміст:
Зерноборошняні товари
Фруктово-овочеві товари
Крохмаль, цукор, мед і кондитерські вироби
Смакові товари
Жирові продукти
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясні товари
Яйця пташині та продукти їх переробки
Риба і рибні товари
Харчові концентрати
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- споживні властивості -- потребительские свойства -- асортимент -- ассортимент
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
   641.1(072)
   В 42


   
    Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 3 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- коагуляція білка -- коагуляция белка -- амінокислоти -- аминокислоты -- харчові продукти -- пищевые продукты
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ