Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=пищевые предприятия<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664(075.8)
М 54
Методи контролю якості
харчової продукції [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2013. - 511 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 500-504. -
ISBN
978-966-680-583-9
УДК
664:006.83:658.562](075.8)
Рубрики:
Харчові продукти--Якість продукції--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти
--
пищевые
продукты
--
органолептичне оцінювання
--
органолептическое оценивание
--
міжгалузеві стандарти
--
межотраслевые стандарты
--
якість
--
качество
--
продукція тваринництва
--
продукция животноводства
--
рослинні жири
--
растительные жиры
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
--
безалкогольні напої
--
безалкогольные напитки
--
харчові концентрати
--
пищевые
концентраты
--
харчові виробництва
--
пищевые
предприятия
Анотація:
Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Л. Р.
Крутовий, Ж. А.
Юрченко, С. Л.
Скуріхіна, Л. А.
Янчева, М. О.
Коваленко, В. О.
Зіборова, Л. Г.
Крайнюк, Л. М. \ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
621.31
И 20
Иванов, Анатолий Александрович
.
Электрооборудование пищевых предприятий [Текст] : учебник / А. А. Иванов. - 5-е изд., перераб. и доп. - Киев : Вища шк., 1985. - 287 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 284-285
УДК
621.31
Кл.слова (ненормовані):
электропривод
--
електрипривід
--
электротехнологические установки
--
електротехнологічні установки
--
электроосветительные установки
--
електроосвітлювальні установки
--
электроснабжение
--
електропостачання
--
пищевые
предприятия
--
харчові підприємства
--
электрические станции
--
електричні станції
--
распределение электрической энергии
--
розподіл електричної енергії
--
электрические подстанции
--
електричні підстанції
--
эксплуатация электрооборудования
--
експлуатація електрообладнання
Анотація:
Изложены основные вопросы электрификации пищевых предприятий и описано их электрооборудование.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)
3
3
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ