Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=пищевые отравления<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
637.5(075)
С 34
Сидоров, Михаил Анисимович
.
Микробиология мяса и мясопродуктов [Текст] : учебник / М. А. Сидоров, Р. П. Корнелаева. - 3-е изд., испp. - М. : Колос, 2000. - 240 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов сpедних специальных учебных заведений). - Библиогр.: с. 237
УДК
637.5(075)
Кл.слова (ненормовані):
микробиология
--
химсостав
--
морфология микроорганизмов
--
наследственность
--
инфекция
--
иммунитет
--
инфекционные болезни
--
пищевые
отравления
--
специальная микробиология
Дод.точки доступу:
Корнелаева, Раиса Петровна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
51.23
О-75
Основи фізіології та
гігієни харчування [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ II-IV рівнів акредитації / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Н. П. Барсуков, Л. Р. Димитрієвич, Н. М. Божко. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17
ББК
51.23
Кл.слова (ненормовані):
харчови речовини
--
пищевые
вещества
--
травлення
--
пищеварение
--
білки
--
белки
--
жири
--
жиры
--
вуглеводи
--
углеводы
--
харчові отруєння
--
пищевые
отравления
--
ендокринна система
--
эндокринная система
--
раціональне харчування
--
рациональное питание
--
захворювання
--
заболевания
Дод.точки доступу:
Барсуков, Н. П. \авт.-уклад.\
Димитрієвич, Л. Р. \авт.-уклад.\
Божко, Наталія Михайлівна \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
3.
Гігієна та санітарія
закладів ресторанного господарства та торгівлі [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 233 с. - Бібліогр.: с. 231-232
Зміст:
Гігієна і санітарія та її завдання в системі закладів ресторанного господарства. Державний санітарний нагляд, його форми та організація
Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища та систем забезпечення закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об’ємнопланувальних рішень приміщень закладів ресторанного господарства
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари та пакувальних матеріалів
Санітарний режим на підприємствах ресторанного господарства та особиста гігієна персоналу
Санітарно-гігієнічні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до транспортування, приймання, зберігання і реалізації кулінарної продукції
Санітарно-гігієнічні вимоги до організації дитячого, лікувального та лікувально-профілактичного харчування
Кишкові інфекції, харчові отруєння і гельмінтози
Сучасні системи менеджменту безпечності харчової продукції та санітарного стану підприємств харчової індустрії
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство
--
ресторанное хозяйство
--
торгівля
--
торговля
--
гігієна закладів
--
гигиена заведений
--
санітарія закладів
--
санитария заведений
--
гігієна персоналу
--
гигиена персонала
--
вимоги до приміщень
--
требования к помещениям
--
інвентар
--
инвентарь
--
харчові отруєння
--
пищевые
отравления
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Головко, Микола Павлович
Прісс, Олеся Петрівна
Серік, Максим Леонідович
Старостенко, Богдана Олександрівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ