Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=питательная ценность кормов<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
636.085
К 65


   
    Консерванти і поживність кормів [Текст] : вироб.-практ. вид. / М. Ф. Кулик, Г. М. Калетник, А. І. Овсiєнко, І. М. Величко [и др.]. - Київ : Уpожай, 1992. - 208 с. - ISBN 5-337-01060-3
УДК

Кл.слова (ненормовані):
корма -- корма -- консервування кормів -- консервирование кормов -- вплив хімічних консервантів -- влияние химических -- сухі консерванти -- сухие консерванты -- внесення сухих консервантів -- внесение сухих консервантов -- консервування вологого зернофуражу з кукурудзи та ячменю -- консервирование зеленого зернофуража из кукурузы и ячменя -- поживна цінність кормів -- питательная ценность кормов -- технологія заготівлі жому -- технология загтовки жома -- використання бурякового жому в годівлі корів -- использование свекольного жома в кормление коров -- силосування жому у великих траншеях -- силосование жома в больших траншеях
Дод.точки доступу:
Кулик, Михайло Федорович
Калетник, Г.М.
Овсiєнко, А.І.
Величко, Іван Миколайович
Хіміч, Володимир Васильович
Бондарєв, В.О.
Юрченко, В.К.
Жуков, В.П.
Олішинська, І.О.
Задорожний, К.І.
Коваленко, Н.К.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)1111
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

2.
   664.7(076.5)
   О-75


   
    Основи переробки зерна [Текст] : лаборатор. практикум для студ. закл. вищ. освіти / О. М. Шаніна [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міськдрук, 2021. - 110 с. : рис., табл. - ISBN 978-617-619-202-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
органолептичні показники -- органолептические показатели -- вологість зерна -- влажность зерна -- якість зерна -- качество зерна -- зернові культури -- зерновые культуры -- поживна цінність кормів -- питательная ценность кормов -- рецептура кормів -- рецептура кормов -- комбікормове виробництво -- комбикормовое производство -- зернові суміші -- зерновые смеси -- зернова маса -- зерновая масса -- плющення крупи -- дисперсність сировини -- дисперсность сырья
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Постнова, Ольга Миколаївна
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ