Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=питание человека<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.
641(075.8)
Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2016. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559. - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федірівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

2.
   641(075.8)
   Н 90


   
    Нутриціологія [Текст] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко. - Харків : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 558-559 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-13-0
УДК

Рубрики:

Кл.слова (ненормовані):
загальна нутриціологія -- общая нутрициология -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Дод.точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна АнатоліЇвна
Александров, Олександр Валентинович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Дуденко, Ніни Василівни \за ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   612.3(072)
   Ф 50


   
    Фізіологія харчування [Текст] : метод. вказ., тести і завдання до викон. самост. роботи студ. ден. та заоч. форм навч. спец.: 076 "Підприємницво, торгівля та біржова діяльність" (ОПП "Товарознавство і торг. підпр-во" та "Товарознавство та експертиза в митній справі"), 181 "Харчові технології", 241 "Готельно-ресторанна справа" / Центр. спілка споживч. тов-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; уклад.: Н. С. Палько [та ін.]. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - 42 с. - Бібліогр.: с. 40-42 (37 назв)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчування людини -- питание человека -- значення харчування -- значение питания
Дод.точки доступу:
Палько, Н. С. \уклад.\
Лебединець, В. Т. \уклад.\
Донцова, І. В. \уклад.\
Давидович, О. Я. \уклад.\
Центр. спілка споживч. тов-в України
Львів. торг.-екон. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 10 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с., 13 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- супи -- супы -- перші страви -- первые блюда -- соус -- харчування -- питание -- дегустація -- дегустация
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

5.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 13 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- страви -- блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

6.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія холодних страв і закусок [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 14 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- холодні страви -- холодные блюда -- закуски -- смакові речовини -- вкусовые вещества
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   664.68(072)
   Т 38


   
    Технологія борошняних напівфабрикатів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 15 для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- борошняні напівфабрикати -- мучные полуфабрикаты -- бісквіт -- бисквит -- медовий напівфабрикат -- медовый полуфабрикат
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.
   642.5(072)
   Т 38


   
    Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : зб. тестів для поточ. і підсумк. контролю знань для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 60 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- ресторанне господарство -- органолептичний аналіз -- органолептический анализ -- напівфабрикати -- полуфабрикаты
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Постнов, Геннадій Михайлович
Галясний, Іван Володимирович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія страв і кулінарних виробів із смажених, тушкованих і запечених овочів, плодів, грибів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 11 з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- гарніри -- гарниры -- плоди -- плоды -- гриби -- грибы -- смаження -- жарка -- запікання -- запекание
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
   641.51/.54(072)
   Т 38


   
    Технологія супів [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи № 12 з дисц. "Технологія і організація ресторанного господарства" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 242 "Туризм" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
питание человека -- харчування людини -- кулинарные изделия -- кулінарні вироби -- ресторанное хозяйство -- супи -- супы -- калорийність -- калорийность
Дод.точки доступу:
Постнова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Фоміна, Ірина Миколаївна \авт.-уклад.\
Постнов, Геннадій Михайлович \авт.-уклад.\
Галясний, Іван Володимирович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ