Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=переработка сои<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664(03)
П 27
Переработка
сельскохозяйственной продукции.
Технологии, ресурсы, оборудование, экономические расчеты [Текст] : энциклопедия. Ч. 2 / В. С. Криницкий, В. А. Бечуцкая. - Николаев : Пpомсельпpоект, 2001. - 186 с. - (Библиотека пpедпpинимателя)
УДК
664(03)
Кл.слова (ненормовані):
гречка
--
зерна пшеницы
--
зерна пшениці
--
переработка
сои
--
переробка сої
--
масло соевое
--
олія соєва
--
соевая мука
--
соєве борошно
--
концентраты
--
концентрати
--
изоляты
--
ізоляти
--
молоко
--
переработка
зерна
--
переробка зерна
Дод.точки доступу:
Криницкий, В. С.
Бечуцкая, В. А.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
635.655
С-70
Соя: промышленная
переработка
,
кормовые добавки, продукты питания [Текст] / под ред. Ф. Ф. Адаменя. - Киев : Нора-Принт, 2003. - 476 с.
УДК
635.655
641
Кл.слова (ненормовані):
соя
--
переработка
сои
--
переробка сої
--
соевые продукты питания
--
соєві продукти харчування
Дод.точки доступу:
Адамень, Ф. Ф. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Б.п. №6
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ