Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пастеризация<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.
637.1
Х 76


    Хоменко, Виталий Иванович.
    Гигиена получения и ветсанконтроль молока по государственному стандарту [Текст] / В. И. Хоменко. - 3-е изд., пеpеpаб. и доп. - Киев : Уpожай, 1990. - 400 с. - Библиогр.: с. 382-397
Приложения: с. 376-381
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- достоинства молока -- питательность -- стандарты -- образование молока -- доение -- машинное доение -- ручное доение -- уход за доильными установками -- санитарная обработка -- первичная обработка молока -- хранение -- транспортировка -- санитарное качество молока -- микробная обсемененность молока -- анализы -- определение фальсификации -- сыропригодность молока -- санитарно-технологические качества молока -- антибиотики -- ингибиторы -- нитраты -- нитриты -- пастеризация молока -- профилактика маститов -- определение примесей -- ветеринарно-санитарные требования -- опыт
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33


Знайти схожі

2.
637.1/3
К 88


    Кугенев, Петр Венедиктович.
    Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство -- молоковиробництво -- молоко -- состав -- склад -- анализ молока -- аналіз молока -- физические свойства -- фізичні властивості -- химический состав -- хімічний склад -- жир -- белки -- білки -- сахар -- цукор -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- витамины -- вітаміни -- контроль молока -- методы контроля -- методи контролю -- пастеризация -- пастеризація -- натуральность -- натуральність -- анализ молочных продуктов -- аналіз молочних продуктів -- пахта -- сыворотка -- сироватка -- простокваша -- кисляк -- ацидофилин -- ацидофілін -- кефир -- кефір -- кумыс -- кумис -- сливки -- вершки -- сметана -- творог -- масло -- сыр -- сир -- брынза -- бринза -- молочные консервы -- молочні консерви -- первичная обработка молока -- первинна обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- организация молочного хозяйства -- організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22


Знайти схожі

3.
637.11
В 38


    Вессер, Роже.
    Технология получения и переработки молока [Текст] / Р. Вессер ; пер. с фр. Н. Л. Суслович ; под ред. В. П. Похваленский. - М. : Колос, 1971. - 480 с. : ил. - Библиогр.: с. 458-461
Предм. указ.: с. 465-471. Указ. лат. назв.: с. 472-473
УДК

Кл.слова (ненормовані):
производство молока -- виробництво молока -- молоко -- свойства -- властивості -- состав -- склад -- структура -- изменения молочной продуктивности -- зміни молочної продуктивності -- изменение состава молока -- изменение состава молока -- доильные машины -- доїльні машини -- доение -- доїння -- гигиена доения -- гігієна доїння -- ручное доение -- ручне доїння -- машинное доение -- машинне доїння -- доильные машины -- доїльні машини -- хранение молока -- зберігання молока -- молочные предприятия -- молочні підприємства -- механическая очистка молока -- механічне очищення молока -- технология производства молочных продуктов -- технологія виробництва молочних продуктів -- сохранение молока -- збереження молока -- пастеризация молока -- пастеризація молока -- разлив -- розлив -- стерилизация молока -- стерилізація молока -- консервирование молока -- консервування молока -- сухое молоко -- сухе молоко -- производство масла -- виробництво масла -- производство сыра -- виробництво сиру -- свежие сыры -- свіжі сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- твердые сыры -- тверді сири -- сыры с плесенью -- сири з пліснявою -- плавленные сыры -- плавлені сири -- молочные предприятия -- молочні підприємства -- водоснабжение -- водоснабжение -- сброс сточных вод -- скидання стічних вод
Дод.точки доступу:
Суслович, Н. Л. \пер. с фр.\
Похваленский, В. П. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33
Абонемент б. п. №5 (пр. Ювілейний, 65Г)11


Знайти схожі

4.
637.12.04/07(075)
С 89


    Сунцова, Ольга Васильевна.
    Основы молочного дела [Текст] : учеб. пособие / О. В. Сунцова. - М. : Агропромиздат, 1986. - 144 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий)
Приложение: с. 141-142
УДК

Кл.слова (ненормовані):
скотоводство -- производство молока -- состав молока -- свойства молока -- доение коров -- санитпоно-ветеринарные правила -- гигиена работников -- уход за молочным оборудованием -- моющие и дезенфицирующие средства -- требование к качеству молока -- первичная обработка молока -- хранение молока -- транспортировка молока -- молочная лаборатория -- анализ молока -- пастеризация молока -- сепарирование молока -- учет в молочном деле
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

5.
637.13
К 56


    Ковалев, Юрий Николаевич.
    Установки для пастеризации молока [Текст] / Ю. Н. Ковалев. - М. : Россельхозиздат, 1981. - 80 с. : ил. - (Библиотечка механизатора-животновода)
УДК

Кл.слова (ненормовані):
производство молока -- пастеризация молока -- оборудование -- теплообменные установки -- трубчатые пастеризационные установки -- пластинчастые пастеризационно-охладительные установки -- поточные линии -- первичная обработка молока -- правила монтажа -- техника безопасности -- эксплуатация установок -- санитарная обработка оборудования
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33


Знайти схожі

6.
   637.13.023(072)
   Б 90


   
    Будова і принцип дії пластинчастої пастеризаційно-охолоджувальної установки [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 34 с. : рис. - Бібліогр.: с. 32
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пастеризація -- пастеризация -- обробка молока -- обработка молока -- пастеризатор-охолоджувач -- пастеризатор-охладитель
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

7.
664
Г 37


    Гервазюк, Михайло Макарович.
    Колгоспно-радгоспні плодоовочепереробні підприємства [Текст] / М. М. Гервазюк, М. О. Демидко. - Київ : Урожай, 1972. - 216 с. : табл., рис.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
технічна обробка плодів -- техническая обработка плодов -- миття фруктів -- мытье фруктов -- миття овочів -- мытье овощей -- подрібнення плодів -- измельчение плодов -- віджимання плодів -- отжим плодов -- машини для перемішування продуктів -- машины для перемешивания продуктов -- консервна тара -- консервная тара -- апарати для бланшування продуктів -- аппараты для бланширования продуктов -- апарати для ошпарювання продуктів -- аппараты для ошпаривания продуктов -- стерилізація косервів -- стерилизация консервов -- пастеризація консервів -- пастеризация консервов -- сушиння плодів -- сушение плодов -- замороджування плодів -- замораживание плодов -- транспортуючі засоби плодовочепереробних підприємств -- транспортирующие средства плодовочеперерабатывающих предприятий -- потокові технологічні лінії -- поточные технологические линии -- виробництво консервів -- производство консервов
Дод.точки доступу:
Демидко, Михайло Омельянович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

8.


   
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

9.


    Фощан, Андрій Леонтійович.
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 192 с. - Бібліогр.: с. 191 (15 назв)
    Зміст:
Основні технологічні принципи виробництва харчових продуктів. Функціонально-технологічні властивості харчових продуктів
Білки, жири, вуглеводи. Їх функціонально-технологічні властивості та перетворення при виробництві та зберіганні харчової продукції
Загальні принципи зберігання харчових продуктів
Методи збереження харчових продуктів
Зміна якості продукції при зберіганні
Біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій
Пастеризація та стерилізація як спосіб консервування
Збереження харчових продуктів шляхом заморожування
Сушіння як метод консервування харчових продуктів
Пакувальні матеріали як спосіб збереження харчових продуктів

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ