Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=пакувальні матеріали<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   658.62(075.8)
   С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман. - 2-ге вид., стер. - Харків : Світ Книг, 2019. - 713 с. - Бібліогр.: с. 712 (9 назв). - ISBN 978-966-2678-40-6
    Зміст:
Зерноборошняні товари
Фруктово-овочеві товари
Крохмаль, цукор, мед і кондитерські вироби
Смакові товари
Жирові продукти
Молоко і молочні продукти
М'ясо і м'ясні товари
Яйця пташині та продукти їх переробки
Риба і рибні товари
Харчові концентрати
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- харчові продукти -- пищевые продукты -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы -- споживні властивості -- потребительские свойства -- асортимент -- ассортимент
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.


   
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Л. Фощан. - Харків : [б. в.], 2022. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Фощан, Андрій Леонтійович \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

3.


    Фощан, Андрій Леонтійович.
    Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 192 с. - Бібліогр.: с. 191 (15 назв)
    Зміст:
Основні технологічні принципи виробництва харчових продуктів. Функціонально-технологічні властивості харчових продуктів
Білки, жири, вуглеводи. Їх функціонально-технологічні властивості та перетворення при виробництві та зберіганні харчової продукції
Загальні принципи зберігання харчових продуктів
Методи збереження харчових продуктів
Зміна якості продукції при зберіганні
Біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій
Пастеризація та стерилізація як спосіб консервування
Збереження харчових продуктів шляхом заморожування
Сушіння як метод консервування харчових продуктів
Пакувальні матеріали як спосіб збереження харчових продуктів

Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- пищевые продукты -- виробництво -- производство -- властивості -- свойства -- зберігання -- хранение -- якість -- качество -- консервування -- консервирование -- пастеризація -- пастеризация -- стерилізація -- стерилизация -- заморожування -- замораживание -- сушіння -- сушка -- пакувальні матеріали -- упаковочные материалы
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ