Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=організація підприємств<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
664.6(075.8)
Н 73
Новікова, Олена Володимирівна
.
Організація
, технічне оснащення малих
підприємств
з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). -
ISBN
978-966-2678-56-7
УДК
664.6:658:334.012.61-022.51](075.8)
Кл.слова (ненормовані):
організація
підприємств
--
организация предприятий
--
технічне оснащення
--
техническое оснащение
--
малі
підприємств
а
--
малые предприятия
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
борошняні вироби
--
мучные ихделия
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
2.
664.6(075)
Н 75
Новікова, Олена Володимирівна
.
Організація
, технічне оснащення малих
підприємств
з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). -
ISBN
978-966-2678-56-7
УДК
664.6(075)
658.52-022.51(075)
Кл.слова (ненормовані):
організація
підприємств
--
организация предприятий
--
технічне оснащення
--
техническое оснащение
--
малі
підприємств
а
--
малые предприятия
--
хлібобулочні вироби
--
хлебобулочные изделия
--
борошняні вироби
--
мучные ихделия
--
кондитерські вироби
--
кондитерские изделия
Анотація:
В підручнику викладена
організація
, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих
підприємств
ах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки
підприємств
з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
3.
631.115.73(075.8)
П 30
Петров, Вадим Миколайович
.
Органiзацiя пiдсобних промислових та переробних пiдприємств [Текст] : навч. посiбник / В. М. Петров. - Харкiв : Вид-во ХНАУ, 2002. - 192 с.
УДК
631.115.73(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
організація
підприємств
--
организация предприятий
--
підсобні промислові
підприємств
а
--
подсобные промышленные предприятия
--
переробні
підприємств
а
--
перерабатывающие предприятия
--
DOCSKF. Корегування
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Б.п. №6
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ