Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=организация предприятий<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
   664.6(075.8)
   Н 73


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2018. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

2.
   664.6(075)
   Н 75


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Дод.точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

3.
   631.115.73(075.8)
   П 30


    Петров, Вадим Миколайович.
    Органiзацiя пiдсобних промислових та переробних пiдприємств [Текст] : навч. посiбник / В. М. Петров. - Харкiв : Вид-во ХНАУ, 2002. - 192 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
організація підприємств -- организация предприятий -- підсобні промислові підприємства -- подсобные промышленные предприятия -- переробні підприємства -- перерабатывающие предприятия -- DOCSKF. Корегування
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Б.п. №622


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ