Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=обробка сировини<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
658.382.3
Д 36
ДНАОП 1.8.20 -
1.07-99. Правила охорони праці для працівників виробництв забою та первинної обробки тваринницької
сировини
[Текст] = ДНАОП 1.8.20 - 1.07.99. Пpавила охpаны тpуда для работников пpоизводств убоя и пеpвичной обpаботки животноводческого : затв. Наказ Держнаглядохоронпраці 05.05.99 р. № 81. - Київ : Основа, 1999. - 290 с. - (Державний нормативний акт про охорону працi)
УДК
658.382.3
Кл.слова (ненормовані):
охорона праці
--
охрана труда
--
техніка безпеки
--
техника безопасности
--
виробництво забою
--
производство убоя
--
тваринництво
--
животноводство
--
обробка
сировини
--
обработка сырья
--
механічне обладнання
--
механическое оборудование
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
2.
664.8(073)
З-14
Загальні технології харчової
промисловості. Технологія консервування плодів та овочів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. М. Найченко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 16-17
УДК
664.8(073)
Кл.слова (ненормовані):
зберегання
--
хранение
--
обробка
сировини
--
обработка сырья
--
консерви
--
консервы
--
переробка овочів
--
переработка овощей
--
переробка плодів
--
переработка плодов
Дод.точки доступу:
Найченко, В. М. \уклад.\
Токар, А. Ю. \уклад.\
Миронюк, С. С. \уклад.\
Матенчук, Л. Ю. \уклад.\
Шеліхов, П. В. \уклад.\
Власов, О. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
ОИФ
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ