Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=обработка шкур<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
637.5
Р 59
Рогов, Иосиф Александрович
.
Общая технология мяса и мясопродуктов [Текст] / И. А. Рогов, А. Г. Забашта, Г. П. Казюлин. - М. : Колос, 2000. - 368 с. - Библиогр.: с. 364. -
ISBN
5-10-003620-6
УДК
637.5
Кл.слова (ненормовані):
свойства мяса
--
тарнспортирование
--
приемка
--
содержание скота
--
птицы
--
кролей
--
холодильная
обработка
мяса и мясопродуктов
--
переработка крови
--
обработка
шкур
--
производство пищевых животных жиров
--
технические жиры
--
кормовая мука
--
корма
--
производство колбасных изделий
--
мясные продукты
--
консервы
Дод.точки доступу:
Забашта, Андрей Григорьевич
Казюлин, Геннадий Павлович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ