Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=новітні технології<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
663.02
Н 76


   
    Новые технологии функциональных оздоровительных продуктов. Новое в технологии консервирования [Текст] : монография / В. В. Погарская [и др.]. - Харьков : ХГУПТ, 2007. - 262 с. - Библиогр.: с. 244-259. - ISBN 966-7885-18-х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
механоактивация -- механоактивація -- порошки-красители -- порошки-барвники -- формирования качества -- формування якості -- новые технологии -- новітні технології -- консервированные добавки из перца сладкого -- консервовані добавки з перцю солодкого -- С-витаминных БАД из перца сладкого -- З-вітамінних БАД з перцю солодкого -- консирвированные добавки из перца сладкого -- консірвірованние добавки з перцю солодкого -- хлорофиллсодержащие овощи -- хлорофіллсодержащіе овочі -- переработка -- переробка -- витаминные добавки -- вітамінні добавки
Дод.точки доступу:
Погарская, Виктория Вадимовна
Черевко, Александр Иванович
Павлюк, Раиса Юрьевна
Макаренко, Оксана Георгиевна
Коробец, Нелли Владимировна
Максимова, Надежда Филипповна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

2.
   02(06)
   Б 59


   
    Бібліотечно-інформаційний сервіс: сучасний стан і перспективи розвитку [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків; 14-15 жовт. 2010 р.) / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, Наук. б-ка ; ред.: Т. В. Новікова, Н. Г. Наугольнова, Л. І. Лупіка. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 300 с. - Бібліогр. наприкінці ст.
До 80-річчя ХНТУСГ
УДК

Кл.слова (ненормовані):
аграрні бібліотеки -- кадри бібліотек -- інноваційні процеси -- новітні технології -- інформаційна культура -- комп'ютерні технології -- гуманізація навчання
Дод.точки доступу:
Новікова, Тетяна Вікторівна \ред.\
Наугольнова, Неля Геннадіївна \ред.\
Лупіка, Людмила Іванівна \ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Наук. б-ка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)22
Абонемент б. п. №4 (вул. Різдвяна, 19)11
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)22
ч.з.б.п.№211


Знайти схожі

3.
   631.151.2(076)
   Г 70


    Городецький, О. С.
    Системи сучасних інтенсивних технологій [Текст] : посібник до провед. практ. і самост. робіт студ. агротехнолог. ф-ту за кредитно- трансфер. системою навч. / О. С. Городецький, Р. В. Коваленко ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Агробіотехнолог. ф-т. - Київ : КНТ, 2017. - 64 с. - Бібліогр.: с. 63. - ISBN 978-966-373-824-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
новітні технології -- новейшие технологии -- технології в рослинництві -- технологии в растениеводстве -- агрокліматичне районування -- агроклиматическое районирование -- характеристика технологій -- характеристика технологий -- технології вирощування -- технологии выращивания
Дод.точки доступу:
Коваленко, Р. В.
Білоцерків. нац. аграр. ун-т. Агробіотехнолог. ф-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.


   
    Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
    Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення

Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- пищевые технологии -- інновації -- инновации -- конструювання -- конструирование -- функціональне призначення -- функциональное назначение -- якість продукції -- качество продукции -- новітні технології -- новейшие технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ