Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=новейшие технологии<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
631.151.2(076)
Г 70
Городецький, О. С.
Системи сучасних інтенсивних технологій [Текст] : посібник до провед. практ. і самост. робіт студ. агротехнолог. ф-ту за кредитно- трансфер. системою навч. / О. С. Городецький, Р. В. Коваленко ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Агробіотехнолог. ф-т. - Київ : КНТ, 2017. - 64 с. - Бібліогр.: с. 63. -
ISBN
978-966-373-824-6
УДК
631.151.2(076)
Кл.слова (ненормовані):
новітні технології
--
новейшие
технологии
--
технології в рослинництві
--
технологии
в растениеводстве
--
агрокліматичне районування
--
агроклиматическое районирование
--
характеристика технологій
--
характеристика технологий
--
технології вирощування
--
технологии
выращивания
Дод.точки доступу:
Коваленко, Р. В.
Білоцерків. нац. аграр. ун-т. Агробіотехнолог. ф-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
Інноваційні технології харчової
продукції функціонального призначення [Електронний ресурс] : монографія : у 2 ч. Ч. 2 / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред.: О. І. Черевка, М. І. Пересічного ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 593 с.
Зміст:
Якість харчової продукції функціонального призначення
Новітні технології харчової продукції для верств населення
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології
--
пищевые
технологии
--
інновації
--
инновации
--
конструювання
--
конструирование
--
функціональне призначення
--
функциональное назначение
--
якість продукції
--
качество продукции
--
новітні технології
--
новейшие
технологии
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Пересічний, Михайло Іванович
Пересічна, Світлана Михайлівна
Свідло, Карина Володимирівна
Грищенко, І. М.
Тюрікова, І. С.
Антоненко, Артем Васильович
Магалецька, І. А.
Паламарек, Каріна Вікторівна
Собко, Анна Борисівна
Сушич, М. І.
Довга, О. О.
Ліфіренко, О. С.
Черевко, О. І. \за ред.\
Пересічний, М. І. \за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ