Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=научные разработки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Порівняльна педагогіка
[Електронний ресурс] : метод. вказ. для самост. роботи здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 015 Професійна освіта, 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології для студ. ден. та заоч. форм навч. / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Є. Л. Скворчевська. - Харків : [б. в.], 2022. - 25 с.
Кл.слова (ненормовані):
самостійна творчість
--
самостоятельное творчество
--
наукові розробки
--
научные
разработки
--
тестові завдання
--
тестовые задания
--
професійна освіта
--
профессиональное образование
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Скворчевська, Євгенія Леонідівна \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
2.
664.6(02.064)
Л 75
Лозова, Тетяна Михайлівна
.
Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Т. М. Лозова ; Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2023. - 238 с. : рис. - Бібліогр.: с. 209-237. -
ISBN
978-617-602-330-2
Зміст:
Інноваційні наукові напрями поліпшення якості борошна
Наукові засади використання нових способів поліпшення якості хліба
Наукові спрямування у поліпшенні якості макаронних виробів
Сучасні способи поліпшення якості печива, крекеру і вафель
Поліпшення якості бісквітів та кексів
УДК
664.6(02.064)
Кл.слова (ненормовані):
наукові розробки
--
научные
разработки
--
інновації
--
инновации
--
харчові продукти
--
пищевые продукты
--
борошняна продукція
--
мучныая продукция
Дод.точки доступу:
Львів. торг.-екон. ун-т
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ