Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=натура зерна<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664.72(072)
Т 38


   
    Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. Модуль 1. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання ; Тема 2. Зберігання зернової сировини / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 14 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
скловидність зерна -- вологість зерна -- засміченість зерна -- натура зерна
Дод.точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович \авт.-уклад.\
Холодова, Олена Анатоліївна \авт.-уклад.\
Ольховська, Юлія Юріївна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Теймурова, Анжеліка Тагирівна \авт.-уклад.\
Бородіна , А. В. \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
ч.з. ОИФ11


Знайти схожі

2.
   579.67.013(072)
   В 42


   
    Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- зараженность зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Даньшин, Ярослав Вячеславович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   579.67.013(072)
   В 42


   
    Визначення фізичних властивостей зернових культур борошномельної галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 31 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- борошномельна галузь -- мукомольная отрасль -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- скловидність зерна -- стекловидность зерна -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- заражённость зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Даньшин, Ярослав Вячеславович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ