Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=написание рефератов<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
>
1.
Методологія наукових досліджень
[Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20-21
Кл.слова (ненормовані):
навчальний час
--
учебное время
--
розподіл
--
распределение
--
теми
--
темы
--
аудиторні заняття
--
аудиторные занятия
--
самостійна робота
--
самостоятельная работа
--
лабораторні заняття
--
лабораторные занятия
--
написання рефератів
--
написание
рефератов
--
підсумковий контроль знань
--
итоговый контроль знаний
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ