Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=м’ясопродукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
   637(075.8)
   Т 38


   
    Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.] ; за ред.: О. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ, 2001. - 240 с. : рис., табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9
    Зміст:
Виробництво м’ясопродуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Переробка яєць
УДК

Кл.слова (ненормовані):
виробництво -- производство -- м’ясо -- мясо -- м’ясопродукти -- мясопродукты -- молоко -- молокопродукти -- молокопродукты -- зберігання -- хранение -- переробка яєць -- переработка яиц
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Перцевий, Федір Всеволодович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Крайнюк, Л. М.
Федак, Н. В.
Фоміна, Ірина Миколаївна
Верешко, Наталя В'ячеславівна
Токолов, Юрій Іванович
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович \за ред.\
Перцевий, Ф. В. \за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1414
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)44
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

2.
664.9(075)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

3.
664(075)
Р 78


    Ростовський, В. С.
    Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст] : навч. посібник / В. С. Ростовський, Н. В. Олейник ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2009. - 134 с. - ISBN 978-966-351-234-1
УДК

Кл.слова (ненормовані):
харчова промисловість -- громадське харчування -- ресурсозберігаючі технології -- вторинна сировина -- нетрадиційна сировина -- сировина рослинного походження -- хлібобублочне виробництво -- кондитерське виробництво -- молочне виробництво -- м’ясопродукти -- сільськогосподарська птиця -- риба -- продукти моря -- відходи кулінарного виробництва -- економія -- ресурсозбереження -- безвідходні технології -- маловідходні технологій
Дод.точки доступу:
Олейник, Н. В.
Полтав. ун-т спожив. кооперації України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


   
    Технологія продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. А. Большакова, М. А. Янчева. - Харків : [б. в.], 2020. - 17 с. - Бібліогр.: с. 17
    Зміст:
Тематичний план дисципліни
Передумови створення оздоровчих харчових продуктів
Види, теорії та концепції харчування
Характеристика існуючих та потенційних сировинних компонентів
Принципи створення оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
М’ясопродукти спеціального призначення

Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна \уклад.\
Ячнева, Марина Олександрівна \уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


    Савицька, Наталія Леонідівна.
    Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів [Електронний ресурс] : монографія / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 344 с. - Бібліогр.: с. 237-263 (238 назв)

Кл.слова (ненормовані):
м’ясопродукти -- мясопродукты -- маркетингова політика -- маркетинговая политика -- м’ясо -- мясо -- споживчий попит -- потребительский спрос
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ