Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=м’ясо<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-19 
1.
   637(075.8)
   Т 38


   
    Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.] ; за ред.: О. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ, 2001. - 240 с. : рис., табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9
    Зміст:
Виробництво м’ясопродуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Переробка яєць
УДК

Кл.слова (ненормовані):
виробництво -- производство -- м’ясо -- мясо -- м’ясопродукти -- мясопродукты -- молоко -- молокопродукти -- молокопродукты -- зберігання -- хранение -- переробка яєць -- переработка яиц
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Перцевий, Федір Всеволодович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Крайнюк, Л. М.
Федак, Н. В.
Фоміна, Ірина Миколаївна
Верешко, Наталя В'ячеславівна
Токолов, Юрій Іванович
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович \за ред.\
Перцевий, Ф. В. \за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1414
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)44
ч.з.Б.П. №211


Знайти схожі

2.
636
Т 38


   
    Технологічні карти на виробництво продукції тваринництва та птахівництва [Текст] / Д. І. Мазоренко [та ін.] ; за ред.: Д. І. Мазоренка [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2005. - 244 с. : табл. - Бібліогр.: с. 242-243
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тваринництво -- животноводство -- технологічні карти -- технологические карты -- виробництво молока -- производство молока -- молоко -- виробництво яловичини -- производство говядины -- яловичина -- говядина -- супоросні свиноматки -- супоросные свиноматки -- холості свиноматки -- холостые свиноматки -- підсосні свиноматки -- подсосные свиноматки -- свиноматки -- свинина -- свинина -- виробництво продукції птахівництва -- производство продукции птицеводства -- птахівництво -- птицеводство -- яйця -- яйца -- м’ясо -- мясо -- бройлери -- бройлеры -- качки -- утки -- індики -- индейки -- гуси -- гуси -- раціон годівлі -- рацион кормления -- вівчарство -- овцеводство
Дод.точки доступу:
Мазоренко, Дмитро Іванович
Бойко, Іван Григорович
Науменко, Олександр Артемович
Петруша, Євген Захарович
Тур'янський, Олександр Володимирович
Ужик, Володимир Федорович
Тришин, Олексій Костянтинович
Грідасов, Валентин Ілліч
Дзюба, Анатолій Іванович
Скорик, Олексій Петрович
Полупанов, Віктор Миколайович
Косова, Надія Олександрівна
Фісяченко, Олександр Іванович
Палагута, Андрій Васильович
Руденко, Євген Володимирович
Помітун, Іван Андрійович
Кравцов, Едуард Корнійович
Піскун, Віктор Іванович
Рубан, Сергій Юрійович
Рябоконь, Юрій Олександрович
Мельник, Володимир Олексійович
Саблук, Петро Тимофійович
Шацький, Віктор Васильович
Зверєв, Віктор Олександрович
Кулик, Олена Григорівна
Гуков, Яків Серафімович
Лінник, Микола Кіндратович
Троянов, Микола Микитович
Нанка, Олександр Володимирович
Мазоренко, Дмитро Іванович \за ред.\
Саблука, П.Т. \за ред.\
Бойко, Іван Григорович \за ред.\
Науменко, Олександр Артемович \за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)99
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)23
Б.п. №611


Знайти схожі

3.
641.5
Д 66


   
    Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов [Текст]. - Киев : Молодь, 1992. - 224 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- консервирование -- консервування -- овощи -- овочі -- соление -- соління -- квашенье -- квашення -- фрукти -- фрукти -- соки -- соки -- варенье -- варення -- джем -- джем -- желе -- желе -- цукати -- цукати -- повидло -- повидло -- вино -- вино -- сброженные соки -- зброджені соки -- наливки -- наливки -- мясо -- м’ясо -- рыба -- риба -- молоко -- молоко -- мука -- мука -- крупы -- крупи -- хранение -- зберігання -- сушка -- сушіння
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

4.
636.2
П 80


   
    Производство говядины на промышленной основе [Текст] / Г. А. Богданов, В. Н. Кандыба, Г. Т. Юрченко [и др.] ; под ред. Г. А. Богданова. - Киев : Уpожай, 1978. - 216 с. : ил. - (Библиотека передового опыта. Технология производства). - Библиогр.: с. 211-213
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- скотоводство -- скотарство -- крупный рогатый скот -- велика рогата худоба -- мясо -- м’ясо -- говядина -- яловичина -- содержание молодняка -- утримання молодняка -- кормление молодняка -- годування молодняка -- нормы кормления -- норми годівлі -- кормопроизводство -- кормовиробництво -- организация труда -- органфзація праці
Дод.точки доступу:
Богданов, Г. А.
Кандыба, В. Н.
Юрченко, Г. Т.
Безуглый, Г. В.
Богданова, Г. А. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

5.
636
О-72


    Осадчий, Анатолий Андреевич.
    Животноводство для всех [Текст] : справ. пособие / А. А. Осадчий. - Донецк : Донбасс, 1986. - 175 с. - Библиогр.: с. 170-171
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- анатомия -- анатомія -- поведение животных -- поведінка тварин -- приплод -- приплід -- селекция -- селекція -- корми -- корма -- кормление -- годування -- содержание животных -- утримання тварин -- комфорт -- овцы -- вівці -- коровы -- корови -- быки -- бики -- свиньи -- свині -- кролики -- кролі -- молоко -- мясо -- м’ясо -- шерсть -- вовна -- шкура -- тягловые животные -- тяглові тварини -- кони -- коні
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
636.084(03)
К 66


   
    Кормление сельскохозяйственных животных [Текст] : справочник / А. М. Венедиктов ; под ред. А. П. Калашникова, Н. И. Клейменова. - 2-е изд., пеpеpаб. и доп. - М. : Росагpопpомиздат, 1988. - 366 с.
Прил.: с. 353-366
УДК

Кл.слова (ненормовані):
животноводство -- тваринництво -- корма -- корма -- класификация -- класифікація -- заготовка -- заготовка -- хранение -- зберігання -- использование -- використання -- кормление животных -- годування тварин -- молочный скот -- молочна худоба -- крупный рогатый скот на мясо -- велика рогата худоба на м’ясо -- овцы -- вівці -- козы -- кози -- свиньи -- свині
Дод.точки доступу:
Венедиктов, А. М.
Калашников, А. П. \под ред.\
Клейменов, Н. И. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)44


Знайти схожі

7.
631(06)
Н 34


   
    Науковий вісник Нацiонального аграрного унiверситету [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 110. Ч. 2 / Нац. аграр. ун-т. - Київ : [б. в.], 2007. - 364 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ринок -- ціни -- ефективність -- ринкова інфраструктура -- молоко -- зерно -- м’ясо -- корма
Дод.точки доступу:
Нац. аграр. ун-т
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

8.
664.9(075)
Я 66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центp учбової літератуpи, 2009. - 304 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4
Глосарій: с. 292-298. Предмет. покажч.: с. 299-302
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м’ясо -- м’ясопродукти -- біохімія тканин -- органи тварин і птиці -- зміни біохімічних властивостей м’яса -- забій -- мікроби -- холодильне оброблення -- соління -- копчення -- теплове оброблення -- сушіння -- фізичні властивості м’яса і м’ясопродуктів
Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна
Дроменко, Олена Борисівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

9.
636.9
Ф 62


    Фірсова, Н. М.
    Розведення кроликів і нутрій у присадибному господарстві [Текст] / Н. М. Фірсова, В. А. Волокупова, В. А. Пінчук. - Київ : Урожай, 1989. - 160 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
тваринництво -- кролівництво -- звірництво -- біологічні особливості кролів -- утримання кролів -- корми -- годівля -- породи кролів -- відтворення стада -- захворювання -- профілактика -- лікування -- продукція кролівництва -- шкурки -- м’ясо -- пух -- організація кролівництва -- економфчна ефективність -- біологічні особливості нутрій -- утримання нутрій -- розведення -- продукція нутріївництва -- податки -- вичинка шкурок
Дод.точки доступу:
Волокупова, В. А.
Пінчук, В. А.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

10.
641
К 26


    Карсекіна, Валентина Вікторовна.
    Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кулінарія -- рецепти -- холодні страви -- закуски -- супи -- овочі -- курупи -- макаронні вироби -- яйця -- сир -- хліб -- риба -- морські продукти -- м’ясо -- соуси -- кондитерські вироби -- солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ