Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=мікрофлора риби<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664.8.037(075.8)
Г 11
Гігієна виробництва, безпечність
і якість охолодженої, підмороженої та замороженої
риби
[Текст] : навч. посіб. / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Издат, 2019. - 110 с. : рис.
УДК
664.8.037(075.8)
664.951.1(075.8)
637.56.05(075.8)
614.31(075.8)
636.09(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
риба
--
рыба
--
охлажденная
--
замороженная
--
подмороженная
--
морська риба
--
морская рыба
--
океанічна риба
--
океаническая рыба
--
гігієнічні вимоги
--
гигиенические требования
--
мікрофлора
риби
--
микрофлора рыбы
--
штучний лід
--
искусственный лед
--
холодоагенти
--
хладагенты
--
холодильна обробка
--
холодильная обработка
Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Бібен, Іван Андрійович
Богатко, Надія Михайлівна
Родіонова, Катерина Олександрівна
Забарна, Інна Василівна
Бінкевич, Володимир Ярославович
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Б.п. №8
1
1
Знайти схожі
>
2.
Павлова, Ольга
.
Мікробіологія [Електронний ресурс] : електрон. посібник / О. Павлова ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми
--
бактеріальні клітини
--
біохімічні процеси
--
інфекція
--
імунітет
--
епідеміологія
--
харчові токсикоінфекції
--
мікрофлора
м'яса
--
мікрофлора
ковбасних виробів
--
мікрофлора
молока
--
мікрофлора
яєць
--
мікрофлора
риби
--
мікрофлора
бджіл
--
санітарні вимоги
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ