Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=мікрофлора молока<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
637.1(075)
М 38


    Машкін, Микола Іванович.
    Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, 2006. - 351 с. - Бібліогр.: с. 347-349. - ISBN 966-8081-53-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием
Дод.точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)99


Знайти схожі

2.
   637.146(072)
   Д 70


   
    Дослідження мікрофлори молочних продуктів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 14 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- закваска -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікрофлора молока -- микрофлора молока
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.
   637.1.05(075.8)
   Г 11


   
    Гігієна молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : електрон. посібник : в 2 ч. Ч. 1 / І. В. Яценко [та ін.] ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020
УДК

Кл.слова (ненормовані):
санітарні заходи -- мікрофлора молока -- якість молока -- безпечність молока -- транспортування -- приймання -- зберігання -- реалізації молока
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Яценко, Іван Володимирович
Бусол, Леся Володимирівна
Богатко, Надія Михайлівна
Бібен, Іван Андрійович
Бінкевич, Володимир Ярославович
Касяненко, Оксана
Гачак, Юрій
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

4.


    Павлова, Ольга.
    Мікробіологія [Електронний ресурс] : електрон. посібник / О. Павлова ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020

Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми -- бактеріальні клітини -- біохімічні процеси -- інфекція -- імунітет -- епідеміологія -- харчові токсикоінфекції -- мікрофлора м'яса -- мікрофлора ковбасних виробів -- мікрофлора молока -- мікрофлора яєць -- мікрофлора риби -- мікрофлора бджіл -- санітарні вимоги
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ