Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=мікрофлора<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 10
 1-10    11-20   21-24 
1.
637.1(075)
М 38


    Машкін, Микола Іванович.
    Технологія виробництва молока і молочних продуктів [Текст] : підручник / М. І. Машкін, Н. М. Париш. - Київ : Вища освiта, 2006. - 351 с. - Бібліогр.: с. 347-349. - ISBN 966-8081-53-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
молоко -- молоко як сировина -- молоко как сырье -- виробництво молочних продуктів -- производство молочных продуктов -- біохімічний склад -- биохимический состав -- фізико-хімічний склад -- физико-химический состав -- технологічні властивості -- технологические свойства -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- технологічні процеси виробництва -- технологические процессы производства -- технологія питного молока -- технология питьевого молока -- технологія масла -- технология масла -- сир -- сыр -- морозиво -- мороженое -- сиворотка -- сироватка -- догляд за молочним обладнанням -- уход за молочным оборудованием
Дод.точки доступу:
Париш, Наталія Миколаївна
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)33
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)99


Знайти схожі

2.
632.9
К 17


    Каленич, Федір Семенович.
    Агроекологічні основи інтегрованого захисту яблуні від парші та інших хвороб [Текст] / Ф. С. Каленич. - Київ : Аграр. наука, 2005. - 244 с. : iл. - Бібліогр.: с. 216-243. - ISBN 966-540-192-0
ББК 632.9

Кл.слова (ненормовані):
шкідливі хвороби -- парша яблуні -- екологічні фактори -- біологічні особливості -- математичне моделювання -- прийоми агротехніки -- застосування фунгіцидів -- епіфітна мікрофлора -- ефективність -- сезонна динаміка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
631.4
С 56


   
    Совpеменные пpоцессы в подзолистых почвах севеpо-востока евpопейской части СССР [Текст] / под ред. Е. Н. Ивановой. - Л. : Наука, 1970. - 166 с. - Библиогр.: с. 162-163
УДК

Кл.слова (ненормовані):
влажность -- вологість -- темпеpатуpа -- микpофлоpа -- мікрофлора -- удобpение -- добриво -- плодоpодие -- родючість
Дод.точки доступу:
Иванова, Е. Н. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
637
М 59


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.]. - Суми : Університетська книга, 2010. - 319 с. - ISBN 978-966-680-511-2
    Зміст:
Основні групи мікроорганізмів молока і молочних продуктів та біохімічні процеси, викликані ними
Технічно корисна мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Технічно шкідлива мікрофлора молока, заквасок і молочних продуктів
Санітарно-показові, умовно-патогенні та патогенні мікроорганізми
Мікробіологія сирого молока
Мікробіологія питних видів молока і вершків
Мікробіологія заквасок
Мікробіологія кисломолочних продуктів
Мікробіологія вершкового масла
Мікробіологія сиру
Мікробіологія молочних консервів
Мікробіологія морозива
Мікробіологія вторинної молочної сировини
УДК
Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.
Касянчук, В. В.
Салата, В. З.
Семанюк, В. І.
Ковальчук, Р. Л.
Остапюк, М. П.
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

5.
631.364
Х 90


   
    Хранение зерна и зерновых продуктов [Текст] : монография / под ред. Л. Любарского. - М. : Изд-во иностp. лит., 1956. - 460 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 440
Предм. указ.: с. 444-452
УДК

Кл.слова (ненормовані):
микрофлора -- мікрофлора -- мука -- борошно -- насекомые -- комахи -- бестарное хранение муки -- бестарне зберігання борошна -- местное хранение зерна -- місцеве зберігання зерна -- эксплуатационные опасности -- експлуатаційні небезпеки
Дод.точки доступу:
Любарский, Л. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

6.
664.7
Х 88


   
    Хранение зерна и зерновых продуктов [Текст] / пер. с англ.: В. И. Дашевский, Г. А. Закладный ; предисл. Л. А. Трисвятского. - М. : Колос, 1978. - 472 с. : ил.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
влажность -- вологість -- изменение свойств -- зміна властивостей -- зерно -- инспектирование зерна -- інспектування зерна -- классифицирование зерна -- класифікація зерна -- микрофлора -- мікрофлора -- насекомые -- комахи -- грызуны -- гризуни -- борьба с вредителями -- боротьба з шкідниками -- хранение зерна -- зберігання зерна -- хранилища -- сховища -- элеваторы -- елеватори -- бестарное хранение муки -- безтарне зберігання муки -- герметичное хранение -- герметичне зберігання -- охлаждение -- охолодження -- вентилирование -- вентилювання -- сушка зерна -- сушіння зерна -- упаковка -- пакування
Дод.точки доступу:
Дашевский, В. И. \пер. с англ.\
Закладный, Г. А. \пер. с англ.\
Трисвятский, Л. А. \предисл.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   663(075.8)
   Т 38


   
    Технічна мікробіологія [Текст] : підручник / В. О. Коваленко [та ін.]. - 2-ге вид., стереотип. - Харків : Світ Книг, 2016. - 679 с. : рис. - Бібліогр.: с. 677-678 (34 назви). - ISBN 978-966-2678-11-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика мікроорганізмів -- систематика микроорганизмов -- основи консервування -- основы консервирования -- харчові продукти -- пищевые продукты -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- профілактика захворювань -- профилактика заболеваний -- мікрофлора -- микрофлора
Дод.точки доступу:
Коваленко, Валентина Олексіївна
Цихановська, Ірина Василівна
Лазарєва, Тетяна Анатоліївна
Коваль, Алла Анатоліївна
Ілюха, Микола Григорович
Александров, Олександр Валентинович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

8.
   663.12/.14(072)
   В 42


   
    Визначення бродильної активності дріжджів [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
дріжджі -- дрожжи -- бродіння дріжджів -- брожение дрожжей -- мікрофлора дріжджів -- микрофлора дрожжей -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

9.
   579.6(072)
   В 42


   
    Визначення мікрофлори навколишнього середовища [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 19 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
технічна мікробіологія -- техническая микробиология -- прикладна мікробіологія -- прикладная микробиология -- мікрофлора грунта -- микрофлора почвы -- мікрофлора повітря -- микрофлора воздуха -- мікрофлора води -- микрофлора воды
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

10.
   637.5(072)
   Д 70


   
    Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м'яса -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ