Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=мясные продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
637.5
Р 59


    Рогов, Иосиф Александрович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [Текст] / И. А. Рогов, А. Г. Забашта, Г. П. Казюлин. - М. : Колос, 2000. - 368 с. - Библиогр.: с. 364. - ISBN 5-10-003620-6
УДК

Кл.слова (ненормовані):
свойства мяса -- тарнспортирование -- приемка -- содержание скота -- птицы -- кролей -- холодильная обработка мяса и мясопродуктов -- переработка крови -- обработка шкур -- производство пищевых животных жиров -- технические жиры -- кормовая мука -- корма -- производство колбасных изделий -- мясные продукты -- консервы
Дод.точки доступу:
Забашта, Андрей Григорьевич
Казюлин, Геннадий Павлович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)33


Знайти схожі

2.
   664.951.3
   М 44


    Мезенова, Ольга Яковлевна.
    Производство копченых пищевых продуктов [Текст] / О. Я. Мезенова, И. Н. Ким, С. А. Бредихин. - М. : Колос, 2001. - 206 с. - Библиогр.: с. 205-206. - ISBN 5-10-003572-2
УДК

Кл.слова (ненормовані):
копчения -- копчення -- рыбные продукты -- рибні продукти -- мясные продукты -- мясні продукти -- пищевые продукты -- харчові продукти -- технологические оборудование для копчения -- технологічні обладнання для копчення -- очистка -- утилизация коптильного дыма -- утилізація коптильного диму
Дод.точки доступу:
Ким, Игорь Николаевич
Бредихин, Сергей Александрович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
   637.5(072)
   Д 70


   
    Дослідження мікрофлори м'яса та м'ясних продуктів бактеріоскопічним методом [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технічна мікробіологія" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчової технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 10 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м'яса -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- мікрофлора м'яса -- микрофлора мяса -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология
Дод.точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна \авт.-уклад.\
Гавриш, Тетяна Володимирівна \авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

4.


   
    Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Електронний ресурс] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2018. - 94 с. - Библиогр.: с. 81-93 (181 назв)

Кл.слова (ненормовані):
м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- зберігання -- хранение -- заморожені напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- показники якості -- показатели качества -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- фізико-хімічні властивості -- физико-химические свойства
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Погожих, Микола Іванович
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

5.


   
    Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса (у схемах і таблицях) [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. О. Янчева [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 204 с. : табл. - Бібліогр.: с. 203-204
    Зміст:
Первинне обробляння худоби
Технології виробництва м'ясних продуктів

Кл.слова (ненормовані):
Технології зберігання -- Технологии хранения -- Консервування -- Консервирование -- Переробка -- Переработка -- Виробництво -- Производство -- М'ясні продукти -- Мясные продукты -- М'ясопереробна галузь -- Мясоперерабатывающая отрасль
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

6.
619:614.31:637.5(0,72)
Х 76


    Хомич, Володимир Тимофійович.
    Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : навч. посібник / В. Т. Хомич, Л. В. Баль-Прилипко ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : НУБіПУ, 2018. - 114 с. : рис. - Бібліогр.: с. 111-113. - ISBN 978-617-7630-32-5
Предм. покаж.: с. 109-110
УДК

Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- мясо -- м'ясні продукти -- мясные продукты -- технологія м'яса -- технология мяса -- гістологічні методи дослідження -- гистологические методы исследования -- мікроструктурний аналіз -- микроструктурный анализ
Анотація: У навчальному посібнику викладені основи технології м'яса і м'ясних продуктів та гістологічні методи їх досліджень. Посібник розраховано на студентів вищих навчальних аграрних закладів для підготовки фахівців освітнього рівня «Магістр» із спеціальностей «Харчові технології» і «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів


Знайти схожі

7.


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Інноваційні технології м`ясних продуктів [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій / М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 43 с. : табл., рис., схеми. - Бібліогр.: с. 38-39

Кл.слова (ненормовані):
м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- вторинні м'ясні продукти -- вторичные мясные продукты -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

8.


   
    Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лабораторних занять і самостійної роботи для студ. ден. та заоч. форми навчання спец. 181 Харчові технології (спеціалізація Технологія харчових продуктів тваринного походження) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2018. - 35 с. : табл. - Бібліогр.: с. 34

Кл.слова (ненормовані):
м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- продукти функціонального призначення -- продукты функционального назначения -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна \авт.-уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ