Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=молочні консерви<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
637.1
Б 87
Бредихин, Сергей Алексеевич
.
Технология и техника переработки молока [Текст] / С. А. Бредихин, Ю. В. Космодемьянский, В. Н. Юрин. - М. : Колос, 2001. - 398 с. - Библиогр.: с. 396-397. -
ISBN
5-10-003442-4
УДК
637.1
Кл.слова (ненормовані):
животноводство
--
тваринництво
--
скотоводство
--
скотарство
--
первичная обработка молока
--
первинна обробка молока
--
механическая
--
механічна
--
тепловая
--
теплова
--
разлив
--
розлив
--
фасование
--
фасування
--
упаковывание молока
--
пакування молока
--
молочные продукты
--
молочні
продукти
--
производство питьевого молока
--
виробництво питного молока
--
производство сливок
--
виробництво вершків
--
молочные консервы
--
молочні
консерви
Дод.точки доступу:
Космодемьянский, Ю. В.
Юрин, В. Н.
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
2.
637.1(075)
Т 38
Технологія переробки молока
[Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевого, П. В. Гурського. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 378 с. : іл. - Бібліогр.: с. 366-370. -
ISBN
5-7763-2024-0
УДК
637.1(075)
Кл.слова (ненормовані):
харчова цінність
--
пищевая ценность
--
склад
--
состав
--
властивості
--
свойства
--
вади молока
--
недостатки молока
--
механічна обробка молока
--
механическая обработка молока
--
технологія виробництва масла
--
технология производства масла
--
молочні
консерви
--
молочные консервы
--
сухі
молочні
продукти
--
сухие молочные продукты
Дод.точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Юрченко, С. Л.
Богомолов, Олексій Васильович
Машкін, М. І.
Скрипка, Л. І.
Медяник, І. П.
Гарнцарек, Б.
Міцкевич, Т.
Чуйкова, С. В.
Абрамова, Т. С.
Маліборська, Р. І.
Рижкова, Т. М.
Париш, Н. М.
Перцевий, Ф. В. \під заг. ред.\
Гурський, Петро Васильович \під заг. ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
6
6
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
47
47
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
116
116
Знайти схожі
>
3.
637.1
Д 46
Диланян, Завен Христофорович
.
Молочное дело [Текст] : учебник / З. Х. Диланян. - 3-е изд., перераб. и доп. - М. : Колос, 1979. - 368 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
Прил.: с. 367
УДК
637.1
Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство
--
молоковиробництво
--
молоко
--
состав молока
--
склад молока
--
свойства молока
--
властивості молока
--
технология производства молока
--
технологія виробництва молока
--
изменение молока
--
зміна молока
--
гигиена молока
--
гігієна молока
--
первичная обработка
--
первинна обробка
--
хранение
--
зберігання
--
транспортировка
--
транспортування
--
сепараторы
--
сеператори
--
молочные продукты
--
молочні
продукти
--
кисломолочные продукты
--
кисло
молочні
продукти
--
масло
--
сыр
--
сир
--
молочные консервы
--
молочні
консерви
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
3
3
Знайти схожі
>
4.
637.1/3
К 88
Кугенев, Петр Венедиктович
.
Практикум по молочному делу [Текст] : учеб. пособие / П. В. Кугенев, Н. В. Барабанщиков. - М. : Колос, 1978. - 240 с. : ил. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений)
УДК
637.1/3
Кл.слова (ненормовані):
молокопроизводство
--
молоковиробництво
--
молоко
--
состав
--
склад
--
анализ молока
--
аналіз молока
--
физические свойства
--
фізичні властивості
--
химический состав
--
хімічний склад
--
жир
--
белки
--
білки
--
сахар
--
цукор
--
минеральные вещества
--
мінеральні речовини
--
витамины
--
вітаміни
--
контроль молока
--
методы контроля
--
методи контролю
--
пастеризация
--
пастеризація
--
натуральность
--
натуральність
--
анализ молочных продуктов
--
аналіз молочних продуктів
--
пахта
--
сыворотка
--
сироватка
--
простокваша
--
кисляк
--
ацидофилин
--
ацидофілін
--
кефир
--
кефір
--
кумыс
--
кумис
--
сливки
--
вершки
--
сметана
--
творог
--
масло
--
сыр
--
сир
--
брынза
--
бринза
--
молочные консервы
--
молочні
консерви
--
первичная обработка молока
--
первинна обробка молока
--
переработка молока
--
переробка молока
--
организация молочного хозяйства
--
організація молочного господарства
Дод.точки доступу:
Барабанщиков, Николай Васильевич
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
2
2
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ