Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=молоко и молочные продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
664.14(03)
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технохимический контроль сырья в кондитерском производстве [Текст] : справочник / И. С. Лурье, А. И. Шаров. - М. : Колос, 2001. - 352 с. - Библиогр.: с. 343. - ISBN 5-10-003607-9
УДК

Кл.слова (ненормовані):
сахар -- цукор -- фруктово-ягодное сырье -- фруктово-ягідну сировину -- мука -- крахмал -- крохмаль -- жиры и масла -- жири і масла -- молоко и молочные продукты -- молоко і молочні продукти -- какаопродукты -- какаопродукти -- ореховые ядра -- горіхові ядра -- пищевые кислоты -- харчові кислоти -- ароматизаторы -- ароматизатори -- растворы реактивов -- розчини реактивів
Дод.точки доступу:
Шаров, Александр Иосифович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)44


Знайти схожі

2.
   338.43(02.064)
   Р 51


   
    Ринкова трансформація економіки АПК [Текст] : кол. моногр. : у 4 ч. Ч. 4. Стабілізація доходів сільських товаровиробників в умовах ринку / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва, Ін-т аграр. економіки Укр. акад. аграр. наук ; за ред. П. Т. Саблука, В. Я. Амбросова, Г. Є. Мазнєва. - Київ : ІАЕ УААН, 2002. - 484 с. : табл., рис. - ISBN 966-669-053-5
УДК

Кл.слова (ненормовані):
збут -- сбыт -- розподіл ресурсів в галузях АПК -- распределение ресурсов в отраслях АПК -- розвиток ринку цукру -- развитие рынка сахара -- маркетинг -- харчова промисловість -- пищевая промышленность -- переробна промисловість -- перерабатывающая промышленность -- сільське господарство -- сельское хозяйство -- забезпечення зернозбиральною технікою -- обеспечение зерноуборочной техникой -- економічна зона "Яворів" -- экономическая зона "Яворов" -- продовольча безпека регіону -- продовольственная безопасность региона -- розвиток ринку -- молоко і молочні продукти -- молоко и молочные продукты -- кормовиробництво -- кормопроизводство -- агропромислові кластери -- агропромышленные кластеры
Дод.точки доступу:
Саблук, П. Т. \за ред.\
Амбросов, Володимир Якович \за ред.\
Мазнєв, Григорій Євтійович \за ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Ін-т аграр. економіки Укр. акад. аграр. наук
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)1919
Б.п. №611
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

3.
   636.09(035)
   С 74


   
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе пищевых продуктов животноводства [Текст] / П. В. Житненко [и др.]. - М. : Колос, 1980. - 319 с. - Библиогр.: с. 313-314
УДК

Кл.слова (ненормовані):
ветеринария -- ветеринарія -- ветеринарно-санитарный надзор -- ветеринарно-санітарний нагляд -- торговля сельскохозяйственными продуктами -- торгівля сільськогосподарськими продуктами -- скотоубойные пункты -- скотозабійні пункти -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- ветеринарно-санітарна експертиза -- определение мяса животных -- визначення м'яса тварин -- исследования мяса -- дослідження м'яса -- свежесть мяса -- свіжість м'яса -- молоко и молочные продукты -- молоко і молочні продукти -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- яйца -- яйця -- мед -- рыба и рыбные продукты -- риба і рибні продукти -- транспортировка продуктов животноводства -- транспортування продуктів тваринництва -- дезинфекция продуктов животноводства -- дезинфекція продуктів тваринництва -- дезинсекция продуктов животноводства -- дезенсекція продуктів тваринництва -- дератизация продуктов животноводства -- дератизація продуктів тваринництва -- исследования растительных продуктов -- дослідження рослинних продуктів -- экспертиза виноградных вин -- експертиза виноградних вин
Дод.точки доступу:
Житненко, Петр Васильевич
Боровков, Михаил Федорович
Макаров, Владислав Алексеевич
Репин, Владимир Михайлович
Устименко, Леонид Иванович
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)22


Знайти схожі

4.


    Кучерук, Зіновія Іванівна.
    Сировинні ресурси технологій галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум з дисц. для студ. ступеня вищої освіти бакалавр спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / З. І. Кучерук, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 67 с. - Бібліогр.: с. 65-66
    Зміст:
Визначення якості пшеничного хлібопекарського борошна
Визначення якості крупів
Визначення якості цукру та меду
Визначення якості крохмалю та патоки
Визначення якості молока та молочних продуктів
Визначення якості харчових жирів та яйцепродуктів
Аналіз технологічного потенціалу драглеутворюючих речовин
Оцінка якості фруктово-ягідних напівфабрикатів

Кл.слова (ненормовані):
борошно -- мука -- крупи -- крупы -- цукор -- сахар -- мед -- крохмаль -- крахмал -- патока -- молоко та молочні продукти -- молоко и молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- яйцепродукти -- яйцепродукты -- фруктово-ягідні напівфабрикати -- фруктово-ягодные полуфабрикаты
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Шматченко, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ