Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=микробиология молока<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
664(073)
М 59
Мікробіологія харчових продуктів
[Текст] : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. В. Власенко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2013. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15
УДК
664(073)
Кл.слова (ненормовані):
харчова мікробіологія
--
пищевая
микробиология
--
мікроорганізми
--
микроорганизмы
--
морфологія бактерій
--
морфология бактерий
--
контроль в харчових продуктах
--
контроль в пищевых продуктах
--
види бродіння
--
виды брожения
--
процеси гниття
--
процессы гниения
--
мікробіологія
молока
--
микробиология
молока
--
мікробіологія м'яса
--
микробиология
мяса
--
мікробіологія риби
--
микробиология
рыбы
--
мікробіологія рослинних продуктів
--
микробиология
растительных продуктов
Дод.точки доступу:
Власенко, В. В. \уклад.\
Бергілевич, О. М. \уклад.\
Радчук, О. В. \уклад.\
Скибіцький, В. Г. \уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В. \уклад.\
Віннов, О. С. \уклад.\
Козловська, Г. В. \уклад.\
Власов, О. В. \уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
3
3
Знайти схожі
>
2.
637.12/.13
М 75
Молоко: производство и
переработка [Текст] : монография / Б. Ф. Галат [и др.] ; под ред. канд. с.-х. наук, доц. Б. Ф. Галата. - Харьков : [б. и.], 2006. - 352 с. : рис., табл., фот. - Библиогр.: с. 345-346 (21 назв.). -
ISBN
966-8726-17-0
Памяти нашего учителя - М. И. Книги авт. посвящ. наст. труд
УДК
637.12/.13
Кл.слова (ненормовані):
склад
молока
--
состав
молока
--
властивості
молока
--
свойства
молока
--
мікробіологія
молока
--
микробиология
молока
--
сучасні технології
--
современные технологиии
--
виробництво
молока
--
производство
молока
--
державні стандарти
--
государственные стандарты
--
технологічні нормативи
--
технологические нормативы
--
технології
молока
--
технологии
молока
--
кисломолочні продукти
--
кисломолочные продукты
--
технології сиру
--
технологии сыра
--
технології масла
--
технологии масла
Дод.точки доступу:
Галат, Борис Федорович
Гриненко, Владимир Иванович
Змиев, Виктор Владимирович
Иванов, Леонид Николаевич
Машкин, Николай Иванович
Тендитник, Владимир Сергеевич
Шевченко, Иван Матвеевич
Галат, Борис Федорович \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ