Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=макаронні вироби<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
9
Показані документи
с 1 за 9
>
1.
664.69(075)
М 42
Медведев, Георгий Михайлович
.
Технология макаронного производства [Текст] : учебник / Г. М. Медведев. - 2-е изд., стеp. - М. : Колос, 1999. - 272 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). -
ISBN
5-10-003348-7
УДК
664.69(075)
Кл.слова (ненормовані):
макаронные изделия
--
макаронні
вироби
--
производство
--
виробництво
--
подготовка сырья к производству
--
підготовка сировини до виробництва
--
прессование макаронного теста
--
пресування макаронного тіста
--
разделка сырых изделий
--
оброблення сирих виробів
--
сушка
--
сушіння
--
охлаждение
--
охолодження
--
сортировка
--
сортування
--
упаковывание
--
упакування
--
хранение
--
зберігання
--
нетрадиционные виды макаронных изделий
--
нетрадиційні види макаронних виробів
--
нормирование и учет
--
нормування і облік
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
4
4
Знайти схожі
>
2.
664
П 27
Переработка продукции растительного
и животного происхождения [Текст] / под ред.: А. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого. - СПб. : ГИОРД, 2001. - 336 с. : рис. -
ISBN
5-901065-31-Х
УДК
664
Кл.слова (ненормовані):
мука
--
крупы
--
крупи
--
хлеб
--
хліб
--
макаронные изделия
--
макаронні
вироби
--
растительное масло
--
рослинна олія
--
ягоды
--
ягоди
--
мясопродукты
--
м'ясопродукти
--
молочные продукты
--
молочні продукти
--
яйцепродукты
--
яйцепродукти
Дод.точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич \под ред.\
Перцевый, Ф. В. \под ред.\
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
8
8
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
16
16
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
5
5
ч.з.б.п.№1
3
3
Знайти схожі
>
3.
664.002.2(06)
П 78
Прогресивні техніка та
технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 432 с. : табл. - Бібліогр. наприкінці ст.
Алф. покажч.: с. 424-425
УДК
664.002.2(06)
Кл.слова (ненормовані):
нанотехнології
--
класифікація продуктів
--
інноваційні технології
--
соуси
--
морозиво
--
технологія
--
напівфабрикати
--
пастоподібні концентрати
--
рослинна сировина
--
макаронні
вироби
Дод.точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
4.
641
К 26
Карсекіна, Валентина Вікторовна
.
Раціональне харчування в сім’ї [Текст] / В. В. Карсекіна, М. М. Калакура. - Київ : Технiка, 1986. - 272 с. : іл., фото. кольор.
Додаток: с. 269-270
УДК
641
Кл.слова (ненормовані):
кулінарія
--
рецепти
--
холодні страви
--
закуски
--
супи
--
овочі
--
курупи
--
макаронні
вироби
--
яйця
--
сир
--
хліб
--
риба
--
морські продукти
--
м’ясо
--
соуси
--
кондитерські
вироби
--
солодкі страви
Дод.точки доступу:
Калакура, Марина Михайлівна
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
2
2
Знайти схожі
>
5.
631.361(073)
М 38
Машини, обладнання та
їх використання при переробці сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. (орієнтовна) навч. дисц. підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти ”бакалавр” спец. 208 ”Агроінженерія” в аграр. вищ. навч. закл. / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2017. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14
УДК
631.361(073)
664
Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна
--
переработка зерна
--
виробництво борошна
--
производство муки
--
випікання хліба
--
выпекание хлеба
--
макаронні
вироби
--
макаронные изделия
--
переробка
--
переработка
--
молоко
--
м’ясо
--
мясо
--
плодоовочева продукція
--
плодоовощная продукция
--
зберігання
--
хранение
--
сільськогосподарська продукція
--
сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Бендера, І. М. \авт.-уклад.\
Борис, М. М. \авт.-уклад.\
Салмай, Н. М. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)
1
1
Знайти схожі
>
6.
621.979(072)
С 71
Спецобладнання та обладнання
малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 23 с. : мал. - Бібліогр.: с. 23
УДК
621.979(072)
664.694(072)
Кл.слова (ненормовані):
пресування
--
прессование
--
макаронне тісто
--
макаронное тесто
--
макаронні
вироби
--
макаронные изделия
--
круглі матриці
--
круглые матрицы
--
прямокутні матриці
--
прямоугольные матрицы
--
макаронні
матриці
--
макаронные матрицы
--
експлуатація матриць
--
эксплуатация матриц
--
дозувальний пристрій
--
дозирующее устройство
--
шнековий дозатор
--
шнековый дозатор
--
роторний дозатор
--
роторный дозатор
--
тістозмішувач
--
тестомеситель
--
корпус пресувальний
--
корпус опрессовочный
--
головка пресувальна
--
головка прессовальная
--
обдувальний пристрій
--
обдувочное устройство
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович \авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
7.
658.62(075.8)
Т 50
Товарознавство. Харчові продукти
рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / О. Г. Бровко [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи продовол. товарів. - 2-ге вид, стер. - Львів : Магнолія 2006, 2020. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 318-319 (48 назв). -
ISBN
978-617-574-084-2
Зміст:
Зерноборошняні товари
Овочі, плоди та гриби свіжі і перероблені
Смакові товари
Крохмаль. Цукор. Мед. Кондитерські
вироби
УДК
658.62(075.8)
005.52(075.8)
663/664(075.8)
Кл.слова (ненормовані):
зерномучные товары
--
зерноборошняні товари
--
крупы
--
крупи
--
мука
--
борошно
--
хлебобулочные изделия
--
хлібобулочні
вироби
--
макаронные изделия
--
макаронні
вироби
--
овощи
--
овочі
--
плоды
--
плоди
--
грибы
--
гриби
--
напитки
--
напої
--
чай
--
кофе
--
крахмал
--
крохмаль
--
сахар
--
цукор
--
сахарозаменители
--
цукрозамінники
--
мед
--
восточные сладости
--
східні солодощі
Дод.точки доступу:
Бровко, О. Г.
Гордієнко, Г. С.
Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Породіна, Л. В.
Рябченко, М. О.
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Каф. товарознавства і експертизи продовол. товарів
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
8.
658.62(072)
Т 50
Товарознавство харчових та
нехарчових товарів [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 48 с.
УДК
658.62(072)
339.166.8(072)
Кл.слова (ненормовані):
товарознавство
--
товароведение
--
продовольчі товари
--
продовольственные товары
--
непродовольчі товари
--
непродовольственные товары
--
консервування харчових продуктів
--
консервирование пищевых продуктов
--
зернопродукти
--
зернопродукты
--
борошно
--
мука
--
хлібобулочні
вироби
--
хлебобулочные изделия
--
макаронні
вироби
--
макаронные изделия
--
плоди та овочі
--
плоды и овощи
--
крохмаль
--
крохмал
--
цукор
--
сахар
--
мед
--
кондитерські
вироби
--
смакові товари
--
жири харчові
--
жиры пищевые
--
молочні продукти
--
молочные продукты
--
яйця
--
яйца
--
м‘ясні товари
--
мясные товары
--
рибні товари
--
рыбные товары
--
харчові концентрати
--
пищевые концентраты
--
господарські товари
--
хозяйственные товары
--
текстильні товари
--
текстильные товары
--
металопродукція
--
металлопродукция
--
паливо
--
топливо
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)
1
1
Знайти схожі
>
9.
Інноваційні технології хліба,
кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступень вищ. освіти – магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2017. - 55 с.
Кл.слова (ненормовані):
інновації
--
инновации
--
лабораторні роботи
--
лабораторные работы
--
макаронні
вироби
--
макаронные изделия
--
технологія кондитерських виробів
--
тенология кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ