Головна
Сайт Наукової бібліотеки
Спрощений режим
Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
Наукова бібліотека ДБТУ
Бази даних
Електронний каталог книг - результати пошуку
Вид пошуку
Електронний каталог книг
Електронний каталог статей
Праці науковців
Дисертації та автореферати дисертацій
Охоронні документи
Рідкісні та цінні видання
Видання Springer Link
Краєзнавча база «Харків»
Бібліотечна справа
Інтернет-ресурси
Зона пошуку
Ключові слова (повнотекстовий пошук)
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=макаронный пресс<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
621.979(072)
Б 90
Будова і принцип
дії макаронного преса [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 25 с. : рис. - Бібліогр.: с. 25
УДК
621.979:664.694(072)
Кл.слова (ненормовані):
макаронний прес
--
макаронный
пресс
--
зволожувач борошна
--
увлажнитель муки
--
шнековий прес
--
шнековый
пресс
--
тістозамішувач
--
тестозамеситель
--
пресуюча головка
--
пресс
ующая головка
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
2
2
Знайти схожі
>
2.
621.979(072)
Р 65
Розрахунок макаронного пресу
[Текст] : метод. вказ. до викон. розділу випуск. кваліфікац. роботи РВО "бакалавр" для студ. ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 28 с.
УДК
621.979(072)
664.694(072)
Кл.слова (ненормовані):
випускна робота
--
выпускная работа
--
кваліфікаційна робота
--
квалификационная работа
--
бакалаврський рівень
--
бакалаврский уровень
--
нормативна документація
--
нормативная документация
--
науково-дослідна робота
--
научно-исследовательская работа
--
макаронний прес
--
макаронный
пресс
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пункт
Вільні
Всього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)
1
1
Знайти схожі
>
3.
Експлуатація макаронного пресу
ЛПЛ – 2М [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор.-практ. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - Бібліогр.: с. 22
Кл.слова (ненормовані):
робочі процеси
--
рабочие процессы
--
технологічне обладнання
--
технологическое оборудование
--
макаронний прес
--
макаронный
пресс
--
конструкція
--
конструкция
--
принцип роботи
--
принцип работы
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \уклад.\
Кісь-Коркіщенко, Лілія Вікторівна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
>
4.
Будова і принцип
дії макаронного преса [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 28 с. : рис. - Бібліогр.: с. 23
Кл.слова (ненормовані):
макаронний прес
--
макаронный
пресс
--
обладнання малих підприємств
--
оборудование малых предприятий
--
обладнання харчових виробництв
--
оборудование пищевых производств
--
тістозмішувачі
--
тестосмесители
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
Стандартний
Розширений
Професійний
За словником
КЗ: Кафедра - дисципліна
Статистика звернень
© Асоціація ЕБНІТ