Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=макаронный пресс<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
   621.979(072)
   Б 90


   
    Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття з дисц. "Технологічне обладнання переробних і харчових виробництв" для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 25 с. : рис. - Бібліогр.: с. 25
УДК

Кл.слова (ненормовані):
макаронний прес -- макаронный пресс -- зволожувач борошна -- увлажнитель муки -- шнековий прес -- шнековый пресс -- тістозамішувач -- тестозамеситель -- пресуюча головка -- прессующая головка
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

2.
   621.979(072)
   Р 65


   
    Розрахунок макаронного пресу [Текст] : метод. вказ. до викон. розділу випуск. кваліфікац. роботи РВО "бакалавр" для студ. ден. та заоч. форм навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 28 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
випускна робота -- выпускная работа -- кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- бакалаврський рівень -- бакалаврский уровень -- нормативна документація -- нормативная документация -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- макаронний прес -- макаронный пресс
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

3.


   
    Експлуатація макаронного пресу ЛПЛ – 2М [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор.-практ. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - Бібліогр.: с. 22

Кл.слова (ненормовані):
робочі процеси -- рабочие процессы -- технологічне обладнання -- технологическое оборудование -- макаронний прес -- макаронный пресс -- конструкція -- конструкция -- принцип роботи -- принцип работы
Анотація: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні лабораторно-практичної роботи навчальної дисципліни «Експлуатація обладнання і машин переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик харчового обладнання та дій персоналу при його експлуатації. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \уклад.\
Кісь-Коркіщенко, Лілія Вікторівна \уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

4.


   
    Будова і принцип дії макаронного преса [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студ. ден. та заоч. форми навчання з дисц. Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 28 с. : рис. - Бібліогр.: с. 23

Кл.слова (ненормовані):
макаронний прес -- макаронный пресс -- обладнання малих підприємств -- оборудование малых предприятий -- обладнання харчових виробництв -- оборудование пищевых производств -- тістозмішувачі -- тестосмесители
Анотація: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ