Головна Сайт Наукової бібліотеки Спрощений режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог книг - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=макаронные изделия<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.
664.69(075)
М 42


    Медведев, Георгий Михайлович.
    Технология макаронного производства [Текст] : учебник / Г. М. Медведев. - 2-е изд., стеp. - М. : Колос, 1999. - 272 с. - (Учебники и учебные пособия для студентов вузов). - ISBN 5-10-003348-7
УДК

Кл.слова (ненормовані):
макаронные изделия -- макаронні вироби -- производство -- виробництво -- подготовка сырья к производству -- підготовка сировини до виробництва -- прессование макаронного теста -- пресування макаронного тіста -- разделка сырых изделий -- оброблення сирих виробів -- сушка -- сушіння -- охлаждение -- охолодження -- сортировка -- сортування -- упаковывание -- упакування -- хранение -- зберігання -- нетрадиционные виды макаронных изделий -- нетрадиційні види макаронних виробів -- нормирование и учет -- нормування і облік
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)44


Знайти схожі

2.
   664
   П 27


   
    Переработка продукции растительного и животного происхождения [Текст] / под ред.: А. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого. - СПб. : ГИОРД, 2001. - 336 с. : рис. - ISBN 5-901065-31-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
мука -- крупы -- крупи -- хлеб -- хліб -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- растительное масло -- рослинна олія -- ягоды -- ягоди -- мясопродукты -- м'ясопродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти
Дод.точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич \под ред.\
Перцевый, Ф. В. \под ред.\
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)88
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)1616
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)55
ч.з.б.п.№133


Знайти схожі

3.
   664(06)
   В 53


   
    Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 22. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв / Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва ; відп. ред. П. М. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - 254 с. : рис., табл. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-01 76-Х
УДК

Кл.слова (ненормовані):
холодильные машины -- охолодження -- термогравиметрические исследования -- макаронные изделия -- згущення сколотин -- ксентан -- гуара -- соуси -- ксампан -- цистозіри -- яловичина
Дод.точки доступу:
Заїка, Петро Митрофанович \відп. ред.\
Харків. держ. техн. ун-т сіл. госп-ва
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11
Інформ.-бібліограф. відділ (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

4.
631.361(073)
М 38


   
    Машини, обладнання та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції [Текст] : прогр. (орієнтовна) навч. дисц. підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти ”бакалавр” спец. 208 ”Агроінженерія” в аграр. вищ. навч. закл. / Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2017. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14
УДК

Кл.слова (ненормовані):
переробка зерна -- переработка зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- випікання хліба -- выпекание хлеба -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- переробка -- переработка -- молоко -- м’ясо -- мясо -- плодоовочева продукція -- плодоовощная продукция -- зберігання -- хранение -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция
Дод.точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Бендера, І. М. \авт.-уклад.\
Борис, М. М. \авт.-уклад.\
Салмай, Н. М. \авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)11


Знайти схожі

5.
   621.979(072)
   С 71


   
    Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв. Будова і принцип дії макаронного преса [Текст] : метод. вказ. до викон. практ. заняття для студ. стаціон. та заоч. форми навч. / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: П. В. Гурський [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - 23 с. : мал. - Бібліогр.: с. 23
УДК

Кл.слова (ненормовані):
пресування -- прессование -- макаронне тісто -- макаронное тесто -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- круглі матриці -- круглые матрицы -- прямокутні матриці -- прямоугольные матрицы -- макаронні матриці -- макаронные матрицы -- експлуатація матриць -- эксплуатация матриц -- дозувальний пристрій -- дозирующее устройство -- шнековий дозатор -- шнековый дозатор -- роторний дозатор -- роторный дозатор -- тістозмішувач -- тестомеситель -- корпус пресувальний -- корпус опрессовочный -- головка пресувальна -- головка прессовальная -- обдувальний пристрій -- обдувочное устройство
Дод.точки доступу:
Гурський, Петро Васильович \авт.-уклад.\
Богомолов, Олексій Васильович \авт.-уклад.\
Денисенко, Сергій Анатолійович \авт.-уклад.\
Іващенко, Сергій Григорович \авт.-уклад.\
Токолов, Юрій Іванович \авт.-уклад.\
Шерстюк, Валерій Сергійович \авт.-уклад.\
Знайдюк, Василь Григорович \авт.-уклад.\
Лук'янов, Ігор Михайлович \авт.-уклад.\
Заїка, Володимир Петрович \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)22


Знайти схожі

6.
   658.62(075.8)
   Т 50


   
    Товарознавство. Харчові продукти рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / О. Г. Бровко [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи продовол. товарів. - 2-ге вид, стер. - Львів : Магнолія 2006, 2020. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 318-319 (48 назв). - ISBN 978-617-574-084-2
    Зміст:
Зерноборошняні товари
Овочі, плоди та гриби свіжі і перероблені
Смакові товари
Крохмаль. Цукор. Мед. Кондитерські вироби
УДК

Кл.слова (ненормовані):
зерномучные товары -- зерноборошняні товари -- крупы -- крупи -- мука -- борошно -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- овощи -- овочі -- плоды -- плоди -- грибы -- гриби -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- крахмал -- крохмаль -- сахар -- цукор -- сахарозаменители -- цукрозамінники -- мед -- восточные сладости -- східні солодощі
Дод.точки доступу:
Бровко, О. Г.
Гордієнко, Г. С.
Дятлов, В. В.
Медведкова, І. І.
Попова, Н. О.
Породіна, Л. В.
Рябченко, М. О.
Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Каф. товарознавства і експертизи продовол. товарів
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92)11


Знайти схожі

7.
   658.62(072)
   Т 50


   
    Товарознавство харчових та нехарчових товарів [Текст] : метод. вказ. з проведення практ. семінарів та самост. вивч. дисц. для студ. ОКР рівня "бакалавр" спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Я. М. Котко. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 48 с.
УДК

Кл.слова (ненормовані):
товарознавство -- товароведение -- продовольчі товари -- продовольственные товары -- непродовольчі товари -- непродовольственные товары -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- зернопродукти -- зернопродукты -- борошно -- мука -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- плоди та овочі -- плоды и овощи -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- жири харчові -- жиры пищевые -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- м‘ясні товари -- мясные товары -- рибні товари -- рыбные товары -- харчові концентрати -- пищевые концентраты -- господарські товари -- хозяйственные товары -- текстильні товари -- текстильные товары -- металопродукція -- металлопродукция -- паливо -- топливо
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Котко, Яна Миколаївна \авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Бібліотечний пунктВільніВсього екземплярів
Абонемент б. п. №1 (пр. Московський, 45)11


Знайти схожі

8.


   
    Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступень вищ. освіти – магістр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], 2017. - 55 с.

Кл.слова (ненормовані):
інновації -- инновации -- лабораторні роботи -- лабораторные работы -- макаронні вироби -- макаронные изделия -- технологія кондитерських виробів -- тенология кондитерских изделий
Є електронна версія видання
Для доступу пройдіть авторизацію


Дод.точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна \авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна \авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна \авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі


Знайти схожі

© Асоціація ЕБНІТ